Super serial 7/10
Nie rozumiem tak niskiej oceny.
Nie sugerować się
Oglądać
Perełka
40% glosów to jedynki wystawione rano, czyli przed oglądaniem.
Niesamowite zjawisko. Materiał do badania dla psychiatrów.
Ale jaka matematyka, jakie kłamanie? Przecież rozkład ocen wyświetla się tutaj na stronie, ciągle można sprawdzić - 40% to jedynki. Nie trzeba nic liczyć.
nie napisałeś że 40% to jedynki tylko że '40% glosów to jedynki wystawione rano, czyli przed oglądaniem'. Co chciałeś osiągnąć?
Chciałem wciągnąć takiego tuza intelektu jak ty w dyskusję. Udało się. No i odpowiem ci ostatni raz: od rana, kiedy tu wszedłem, żeby sprawdzić czy jest recka filmwebu tego serialu, udział ocen 1 w ogólnej średniej to było ponad 40% a teraz maleje. Nie wiem z czym masz problem, co się stało z twoim życiem i co dalej zamierzasz z tym zrobić, ale postaraj się zmienić drogę.
męzczyzna nie przpier*ala sie jak dziecko do kogoś w internecie i do tego jeszcze nie ma racji, idź na spacer czy coś, wyloguj się i daj żyć innym ;]
Och, wybacz, ale muszę przyznać, że odnajduję pewną satysfakcję w tym, by obnażać przed innymi ich własne słabości. Prawda, jak zapewne już odkryłeś, ma nieznośny zwyczaj wywoływania dyskomfortu – szczególnie u tych, którzy nie potrafią jej znieść. Dlatego też, cóż, nie ukrywam przyjemności, którą odczuwam, widząc, jak bardzo cię to poruszyło.
bylebyś uprawial swoje fetysze w internecie z klasą bo dziś w sejmie prace nad ustawą antyhejterską i obawiam się, że bedziesz często ciągany po sądach xDD
A ja rozumiem i dałbym jeszcze niżej niż większość tu, fabuła bez ładu i logiki, gra aktorów drewniana, realia kompletnie oderwane od życia,
Serio oczekujesz realiów od filmu sensacyjnego? Tego nie ma nigdzie, nawet w najlepszych produkcjach amerykańskich.
Wataha też oderwany - mieszkałem przy granicy i znam realia pracy pograniczników - po kilku odcinkach dałem sobie spokój, właśnie z powodu bzdur, tylko nie pytaj jakich bo już nie pamiętam. A wracając do tego serialu, to jego celem nie jest realizm tylko rozrywka.
Czyli Wataha dałeś spokój, ale taki gniot już fajny i 7/10? Typ wlatuje dronem i nikt nie zauważa, typ wisi dronem 5 metrów nad głową i nikt nie zauważa. Grupa antyterrorystyczna nie potrafi trafić typa w szpitalu, nikt nie sprawdza reszty „policjantów” - uciekają sobie wesoło bez problemu. Kilkanaście typów wbija na działkę i dostają polecenie „chce ich żywego”, dlatego walą na oślep. Ten serial jest po prostu średni, a gra aktorska, kadry i prowadzenie kamery tylko zaniżają ocenę.
Ale ja się odniosłem jedynie do rzekomego realizmu w Watasze - tamten serial miał być realistyczny, pokazujący pracę pograniczników, ten to od początku sensacyjne kino rozrywkowe, oderwane od rzeczywistości, nastawione na rozpierduchę - widać to od pierwszych scen i trudno tu oczekiwać realizmu. Ma być napięcie, trup na każdym rogu, pościgi, ucieczki i jest. Terminatora też obejrzałem choć wg twojej logiki nie powinienem.