PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025580}
7,2 36 tys. ocen
7,2 10 1 35751
6,8 12 krytyków
Idź przodem, bracie
powrót do forum serialu Idź przodem, bracie

Idz ...

ocenił(a) serial na 8

Super serial 7/10
Nie rozumiem tak niskiej oceny.
Nie sugerować się
Oglądać
Perełka

ocenił(a) serial na 7
mateusz_bialkowski

40% glosów to jedynki wystawione rano, czyli przed oglądaniem.
Niesamowite zjawisko. Materiał do badania dla psychiatrów.

dystopia

do 16 było 21 ocen i średnia 3.7 więc nie kłam bo matematyka cię pogrążyła

ocenił(a) serial na 7
Bartus0077

Ale jaka matematyka, jakie kłamanie? Przecież rozkład ocen wyświetla się tutaj na stronie, ciągle można sprawdzić - 40% to jedynki. Nie trzeba nic liczyć.

dystopia

nie napisałeś że 40% to jedynki tylko że '40% glosów to jedynki wystawione rano, czyli przed oglądaniem'. Co chciałeś osiągnąć?

ocenił(a) serial na 7
Bartus0077

Chciałem wciągnąć takiego tuza intelektu jak ty w dyskusję. Udało się. No i odpowiem ci ostatni raz: od rana, kiedy tu wszedłem, żeby sprawdzić czy jest recka filmwebu tego serialu, udział ocen 1 w ogólnej średniej to było ponad 40% a teraz maleje. Nie wiem z czym masz problem, co się stało z twoim życiem i co dalej zamierzasz z tym zrobić, ale postaraj się zmienić drogę.

dystopia

mężczyzna potrafiłby się przyznać do błędu a ty dalej brniesz w głupotę którą napisałeś.

ocenił(a) serial na 8
Bartus0077

Ty głupi jesteś? Czy co?

ocenił(a) serial na 8
TonnyStarkowski36

Nie spodziewaj się za dużo po kimś, kto ma "L" na zdjęciu profilowym ;-)

xaphon

dokładnie!

ocenił(a) serial na 9
Bartus0077

męzczyzna nie przpier*ala sie jak dziecko do kogoś w internecie i do tego jeszcze nie ma racji, idź na spacer czy coś, wyloguj się i daj żyć innym ;]

Peter_Kurten

Och, wybacz, ale muszę przyznać, że odnajduję pewną satysfakcję w tym, by obnażać przed innymi ich własne słabości. Prawda, jak zapewne już odkryłeś, ma nieznośny zwyczaj wywoływania dyskomfortu – szczególnie u tych, którzy nie potrafią jej znieść. Dlatego też, cóż, nie ukrywam przyjemności, którą odczuwam, widząc, jak bardzo cię to poruszyło.

ocenił(a) serial na 9
Bartus0077

bylebyś uprawial swoje fetysze w internecie z klasą bo dziś w sejmie prace nad ustawą antyhejterską i obawiam się, że bedziesz często ciągany po sądach xDD

Peter_Kurten

Nie uznaję tego sejmu.

ocenił(a) serial na 8
Bartus0077

Dobre kino akcji

ocenił(a) serial na 8
mateusz_bialkowski

Zgadzam się w pełni. Obejrzałem ciurkiem i czekam na 2 sezon.

ocenił(a) serial na 9
mateusz_bialkowski

Właśnie oglądam mordo jest Ciekawie

ocenił(a) serial na 5
mateusz_bialkowski

A ja rozumiem i dałbym jeszcze niżej niż większość tu, fabuła bez ładu i logiki, gra aktorów drewniana, realia kompletnie oderwane od życia,

ocenił(a) serial na 7
jacek_szok

Serio oczekujesz realiów od filmu sensacyjnego? Tego nie ma nigdzie, nawet w najlepszych produkcjach amerykańskich.

ocenił(a) serial na 5
tentego

Oj mylisz sie. Obejrzyj Oficera, Fale Zbrodni, Watahe

ocenił(a) serial na 7
pawel_kac

Wataha też oderwany - mieszkałem przy granicy i znam realia pracy pograniczników - po kilku odcinkach dałem sobie spokój, właśnie z powodu bzdur, tylko nie pytaj jakich bo już nie pamiętam. A wracając do tego serialu, to jego celem nie jest realizm tylko rozrywka.

ocenił(a) serial na 4
tentego

Czyli Wataha dałeś spokój, ale taki gniot już fajny i 7/10? Typ wlatuje dronem i nikt nie zauważa, typ wisi dronem 5 metrów nad głową i nikt nie zauważa. Grupa antyterrorystyczna nie potrafi trafić typa w szpitalu, nikt nie sprawdza reszty „policjantów” - uciekają sobie wesoło bez problemu. Kilkanaście typów wbija na działkę i dostają polecenie „chce ich żywego”, dlatego walą na oślep. Ten serial jest po prostu średni, a gra aktorska, kadry i prowadzenie kamery tylko zaniżają ocenę.

ocenił(a) serial na 7
Ka4az_fw

Ale ja się odniosłem jedynie do rzekomego realizmu w Watasze - tamten serial miał być realistyczny, pokazujący pracę pograniczników, ten to od początku sensacyjne kino rozrywkowe, oderwane od rzeczywistości, nastawione na rozpierduchę - widać to od pierwszych scen i trudno tu oczekiwać realizmu. Ma być napięcie, trup na każdym rogu, pościgi, ucieczki i jest. Terminatora też obejrzałem choć wg twojej logiki nie powinienem.