PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025580}
7,2 36 tys. ocen
7,2 10 1 35764
6,8 12 krytyków
Idź przodem, bracie
powrót do forum serialu Idź przodem, bracie

Katastrofa. Nakręcony przez debili dla debili. Ze zdjęć wynika że chyba telefonem bo kamer vhs już raczej nie ma. Nie przebrnąłem przez łopatlogiczny pierwszy odcinek. Scenariusz pisał chyba blokers dla takiej samej grupy docelowej. Szkoda czasu na ten kompletny szajs.

Balum_balum

Za to boty podbijają ocenę w górę

Saramay

Albo ekipie kazali konta tworzyc I bronić ocen

ocenił(a) serial na 1
Saramay

Właśnie na gazecie pl pojawił się artykuł że "widzowie na netflixie oszaleli" na punkcie tego gniota. Plus ochy i achy pani redaktor. Podobne do tych opinni "użytkownikaiów" filmweba tutaj. Marketing jest wszędzie. Tutaj też. Vide "recenzje". 

Balum_balum

Heh clickbaity. Witkowski umie się promować jak wjeżdża z nim film na Netflixa to zawsze od groma postów i recenzji jak to widzowie pokochali

Balum_balum

Mnie do myślenia, że te wysokie oceny mogą być sponsorowanie, dała opinia Karoliny Korwin-Piotrowskiej: https://www.instagram.com/p/DBzDZg6tYHT/?hl=pl&img_index=1 Po raz pierwszy widzę, że zajmuje się recenzowaniem filmów akcji.

ocenił(a) serial na 1
milosniczkafilmow

Kasa czyni cuda :)

milosniczkafilmow

No przecież że są sponsorowane, normalnie krytykowali Witkowskiego w każdym filmie a tu nagle go uwielbiają mimo że gra dalej jak drewno. A ten scenariusz to obraza dla rozumu

ocenił(a) serial na 6
Balum_balum

Jedynki bym nie dał ale ogólnie słabe to to fakt

ocenił(a) serial na 1
Balum_balum

Dałem radę do akcji w szpitalu czyli odc.3, i już było wiadomo, że odbiorca docelowy to kij od mopa.