Doskonała wiadomość! Skąd o tym wiadomo? W filmiku Netflixa z nowościami na maj nie ma o tym wzmianki :( Chociaż w sumie nie ma się co dziwić, bo "Domu kwiatów" czy "Nieposkromionej" też nie promowali...
Z listy premier polskiego Netflixa na maj :) Polski tytuł to "Igrając z ogniem".
We filmiku zapowiedzi jest tylko 1/3 premier Netflixsa na dany miesiąc ;)
Gdzie można znaleźć takową listę? Widziałem kilka w necie, ale na żadnej nie ma tytułów latino... A na tych najbardziej mi zależy. Staram się trzymać rękę na pulsie, ale na pewno jakieś seriale, w których mówią po hiszpańsku mi umknęły.
Filmweb chyba blokuje linki, może spróbuj rozdzielić adres od domeny i bez "www" :) Przepraszam, że wywołałem takie zamieszanie! Grunt, że dzięki Tobie dowiedziałem się o premierze tego serialu w Polsce.
Mam tylko nadzieje że pojawi się też poza Netflixem :) - Co do telenoweli to oby tylko była bardzie strawna, niż ''Pieska miłość'' też od Telemudno gdzie również występował Carlos Ponce.
Ja na szczęście mam Netflixsa :)
Co do "Pieskej miłości" to była porażka, ni śmieszne, nie ciekawe... Z Carlosem Ponce dobra była "Santa Diabla", gdzie właśnie zagrał w Gaby Espanio :)