PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=821514}

Igrając z ogniem

Jugar Con Fuego
2019
6,4 385  ocen
6,4 10 1 385

Igrając z ogniem
powrót do forum serialu Igrając z ogniem

Od 31 maja na Netflix Polska :)

ocenił(a) serial na 8
Adpadi123

Doskonała wiadomość! Skąd o tym wiadomo? W filmiku Netflixa z nowościami na maj nie ma o tym wzmianki :( Chociaż w sumie nie ma się co dziwić, bo "Domu kwiatów" czy "Nieposkromionej" też nie promowali...

Germanotta

Z listy premier polskiego Netflixa na maj :) Polski tytuł to "Igrając z ogniem".
We filmiku zapowiedzi jest tylko 1/3 premier Netflixsa na dany miesiąc ;)

ocenił(a) serial na 8
Adpadi123

Gdzie można znaleźć takową listę? Widziałem kilka w necie, ale na żadnej nie ma tytułów latino... A na tych najbardziej mi zależy. Staram się trzymać rękę na pulsie, ale na pewno jakieś seriale, w których mówią po hiszpańsku mi umknęły.

Germanotta

Nie mogę znaleźć linka do strony, ale mam listę

Adpadi123

Poczkaj coś mi się zawiesza ;)

Germanotta

Tutaj mam jakiegoś linka

Germanotta

Niestety pisząc posta wysyła się tylko zdanie...

ocenił(a) serial na 8
Adpadi123

Filmweb chyba blokuje linki, może spróbuj rozdzielić adres od domeny i bez "www" :) Przepraszam, że wywołałem takie zamieszanie! Grunt, że dzięki Tobie dowiedziałem się o premierze tego serialu w Polsce.

Adpadi123

Mam tylko nadzieje że pojawi się też poza Netflixem :) - Co do telenoweli to oby tylko była bardzie strawna, niż ''Pieska miłość'' też od Telemudno gdzie również występował Carlos Ponce.

buterfly

Możliwe, że pojawi się na Fili.cc :)
Jest to zupełnie co innego niż badziewna "Pieska miłość" ;)

Adpadi123

Też na to liczę :) - Również mam nadzieje że to zupełnie co innego niż wspominany gniot ;)

buterfly

Ja na szczęście mam Netflixsa :)
Co do "Pieskej miłości" to była porażka, ni śmieszne, nie ciekawe... Z Carlosem Ponce dobra była "Santa Diabla", gdzie właśnie zagrał w Gaby Espanio :)

Adpadi123

Oj niestety tak do tej pory uważam jedna z gorszych pozycji od Telemundo, w dodatku bohaterowie tak irytująco głupi ):

Jednak po zwiastunie ''Jugar Con Fuego'' zapowiada się świetna telenowela, wiec mam nadzieje że się nie zawiodę :)