Gdzieś wyczytałam kiedyś informację, że dwa pierwsze odcinki serialu będzie można obejrzeć w Cinema City, czy się mylę?
Nic oficjalnego nie bylo jeszcze o emisji Inhumans w Polsce. Chyba, ze chodzi o to, ze skoro w USA wyemituja 2 pierwsze odcinki w kinach IMAX to ktos zalozyl, ze wyemituja je i w Polsce w kinach IMAX, ktore mieszcza sie wlasnie w Cinama City. Niestety w Polsce jest aktualnie tylko 5 kin IMAX (zadnego na polnocy i zachodzie kraju) wiec nawet gdyby to sie potwierdzilo to wiekszosc fanow nie bedzie miala mozliwosci zobaczenia tego w kinach.
Jest potwierdzenie, że pierwsze dwa odcinki będą również w polskich IMAXach
post na fejsie polskiego IMAXa - http://www.facebook.com/IMAXPoland/posts/1410132019034337
info na movies room (skądkolwiek wzięli bardziej szczegółowe informacje) - /z-ostatniej-chwili/seriale/15581-marvel-s-inhumans-w-polskich-kinach-imax
nie mogłem podać drugiego linku, bo filmweb blokuje konkurencję. Z przodu trzeba dopisać movies room . pl (bez spacji)
Info potwierdzone, seans i IMAX będzie i teraz moje kolejne pytanie: kiedy można rezerwować miejsce hehe? :)