PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23821
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

3 sezon

ocenił(a) serial na 6

To mój ostatni, nie podoba mi się, jest dużo zmian na gorsze. Nie ma już tej starej Jenny, którą lubiłam. Stała się zarozumiała i egoistyczna, 3 sezon jest po prostu nudny.

ocenił(a) serial na 7
apootampkin

Tak zgadzam się z tobą.

ocenił(a) serial na 8
Nitro2050

wydaje mi się, że nieźle pokazali jak łatwo i szybko można się stoczyć, jak niewiele potrzeba by z miłej i dobrej zmienić się w zgorzkniałą i wredną.
jestem ciekawa jak będą odbudowywać mocno uszkodzone relacje z przyjaciółmi.

ocenił(a) serial na 7
grzybciu

Moim zdaniem ona juz dawno się "stoczyła" jeśli można to tak nazwać, bo dla niej i całego jej towarzystwa "porządnych dzieci z dobrych domów" od zawsze było normą picie alkoholu na imprezach. Mieli po 15 lat, a już ostro fazowali, nawet koleżanka matki Jenny podała jej jakieś tabsy- extasy czy coś tam, kiedy ta miała niespełna 16stkę. Więc jeśli ona miałaby z porządnej stoczyć się na dno to musiałaby zostać menelką.

ocenił(a) serial na 7
TomorrowlanD1991

nie chodzi o staczanie się w sensie uzależnienia od używek, tylko o transformację z dobrej dziewczyny w krótkowzroczną sukę. stała się arogancką, irytującą egoistką, z którą nikt już nie chce się przyjaźnić, bo właściwie to z nią już nie da się przyjaźnić. a to wszystko na własne życzenie, bo Colin do niczego jej nie namawiał. nie próbował zmusić jej przyjaciół, żeby go polubili i doskonale rozumiał, dlaczego nie chcą się z nim zadawać, w przeciwieństwie do Jenny. odepchnąć od siebie wszystkich życzliwych ludzi - to się nazywa osiągnąć dno.