PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Hmm.

ocenił(a) serial na 8

Czy tylko mi się wydaje, że Ashley (Jenna) nieco przybrała na wadze w drugim sezonie..? Znaczy no chodzi mi o twarz. Taka pućka urocza. :D Nie mogę się przyzwyczaić. Ale i tak jest śliczna :)
PS.: Wciąż nie mogę się zdecydować, czy wolę Jake'a czy Matty'ego.. :)
Całkiem fajny serial ogólnie.

ocenił(a) serial na 8
Natamare

zauważyłam to samo :) taki pucuś ale i tak ją uwielbiam :D

ocenił(a) serial na 6
sylusiaaa

Po zdjeciach widac ze jest znowu szczuplutka i ma blond wlosy:)

ocenił(a) serial na 7
Natamare

a mi właśnie przeszkadza ta jej nowa okrągła buźka, mam tak samo z Mattym i Jakiem bardziej kręci mnie Matti, ale Jake też jest słodki :>

ocenił(a) serial na 8
xChouchoux

No mnie też powoli zaczyna to przeszkadzać, i ogólnie wiecznie jakaś taka roztrzepana, włosy w nieładzie, ubrana byle jak, a taka ładna dziewczyna :c W I sezonie moje oczy bardzo ją lubiły :)

ocenił(a) serial na 7
Natamare

mi się zdaje, że zaś coś jej usta urosły...

crlltm

właśnie coś dziwnego stało się z jej twarzą i mam nadzieję, że to tylko dodatkowe kg, a nie jakieś naciąganie, bo nawet oczy ma jakieś inne, chyba, że to kwestia makijażu.

ocenił(a) serial na 8
drug_queen

ona jakby wypiękniała :D też to zauważyłam i się nad tym zastanawiałam. nawet włosy lepiej wyglądają.
a co do Matty'ego... on ma paskudną fryzurę. w S1 był genialny, a razem z S2 nadeszła włosowa katastrofa... nie wiem, czemu tak się pozmieniali w tej drugiej serii :D

crlltm

na potwierdzenie :( http://www.imdb.com/media/rm2831133184/nm2413197

drug_queen

wolałam ją taką http://www.imdb.com/media/rm1355124224/nm2413197

ocenił(a) serial na 8
drug_queen

Na tym pierwszym zdjęciu to wygląda tak, jakby obrysowała sobie usta kredką... już poza ustami :D

ocenił(a) serial na 8
lithiumowa

noo i ewidentnie tak zrobiła. ale wolę żeby już w taki sposób powiększała sobie usta niż poprzez botoks O.O

Natamare

dokładnie... paskudnie to wygląda a zwłaszcza gdy się lekko rozmaże... usta na połowie twarzy...

użytkownik usunięty
Natamare

czepiacie sie o bzdury. Juz nie jest taka fajna, bo przytyla czy cos? Wezcie prosze was, przez takie komentarze osoby popadaja w kompleksy. Ledwo cos widac, nawet nie zauwarzylam nic. To jest jej sprawa czy przytyla :/

ocenił(a) serial na 8

... Toć ni słowem nie stwierdziłam, że już nie fajna z tego powodu. Wyraźnie napisałam, że tak czy inaczej mi się podoba i uważam, że jest śliczna. A to chyba godne wręcz pozazdroszczenia - nieco przytyć i ciągle być urodziwym? Stwierdziłam jedynie ewidentny fakt.

użytkownik usunięty
Natamare

napisalam ' nie jest TAKA fajna' . Moze ja zle to napisalam. Poprostu wkurzaja mnie ludzie, nie mam ciebie na mysli dokladnie, ktorzy mowia ze im to zaczyna przeszkadzac ze ma okraglejsza twarz. To mnie bardziej irytuje. :)