PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Jenna

ocenił(a) serial na 9

Strasznie mi się spodobała "przemowa" Jenny na końcu odcinka. Mam nadzieje, że w końcu to
panoszenie się ze strony Evy dobiegnie końca.
Trochę zszokowało mnie zachowanie Tamary... Jakaś inna się wydaje, spokojna. Czyżby miała
zamiar przerzucić się na dziewczyny? To byłby ciekawy wątek :)

ocenił(a) serial na 7
wolvvie

Najlepsze to było, haha! Eva jest strasznie fałszywa, aż dziw, że nikt tego nie widzi. Tamara była trochę mniej denerwująca ale nadal jak zaczęła nawijać to nie wiedziałam jak się nazywam ale ogólnie spoko. Najbardziej mnie zaciekawił ten fragment następnego odcinka, w którym okazuje się, że Eva to nie Eva. Nie mogę się doczekać następnego odcinka, jak dla mnie ten sezon jest fajny.

ocenił(a) serial na 9
aczkolwieczka

Sezon najlepszy według mnie. Sadie jest nawet urocza, podoba mi się to, że stała się ekhm... "miła" w stosunku do Jenny :D

wolvvie

tak uwielbiam tą scene że w ciągu dzisiejszego dnia z 5 razy tylko ten moment właczyłam, No biggie! Jenna jest obłędna :D Ale niestety jeszcze sie podenerwujemy na tą dwulicową ... Eve, w promo widac ze znowu robi afery żeby Mattiego nastawić przeciwko Jennie. Choc jak to czesto z tymi promo bywa, nigdy nie wiadomo :)

ocenił(a) serial na 9
kokogocha

Matty nie jest głupi, w końcu zobaczy jak się sprawy przedstawiają i jaka jest Eva. Ale nastąpi to pewnie wtedy, kiedy relacje między nim i Jenną się całkowicie popsują...

ocenił(a) serial na 7
wolvvie

Najbardziej mnie uderzyło to jak Jenna powiedziała, że zna Matty'ego i wie, że nigdy by nie zrobił czegoś takiego... A czy Matty nie zna dobrze Jenny i nie wiedział, że jak mówi, że wysłała to jest to prawda? Baran się z niego zrobił. :D

ocenił(a) serial na 9
aczkolwieczka

Może nie chce wiedzieć. Sądząc jednak po kilku zachowaniach Mattiego, to podchodzi do wszystkiego jak dzieciak.

ocenił(a) serial na 8
wolvvie

Kilka odcinków temu nie przypuszczałam, że z tej Evy taka pinda będzie. Zapowiada się niezła akcja ;-) A końcówka faktycznie świetna.