PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Matty czy Jake?

ocenił(a) serial na 8

Z kim według was powinna być główna bohaterka-Jenna?

TEAM JAKE ;)

ocenił(a) serial na 6
TheSecret

Ja również tak myślę. ; )

użytkownik usunięty
Sandrella

Ja także:)

I ja :)

ocenił(a) serial na 7
TellMeCally

Definitely, Jake!
Widzieliście już nowy odcinek? J&J rlz ;)

elizunia27

oo taak chyba z nimi cos bedzie ;d

ocenił(a) serial na 7
TellMeCally

Jaaaake ! <3

ocenił(a) serial na 8
TheSecret

sytuacja była by prostsza gdyby on nie miał dziewczyny....

ocenił(a) serial na 8
Wazzzka

ma dziewczyne, ale powiedzmy sobie szczerze.....chyba zbyt wiele ich nie łączy ;.)

ocenił(a) serial na 8
TheSecret

Matty :)

flos_d

Ja również TEAM Matty
Jack nie przypadł mi do gustu
WIększą chemię czuję między nią a MAttym :p

ocenił(a) serial na 6
DreamsAreMyLife

team jake

ocenił(a) serial na 8
DreamsAreMyLife

Zgadzam się ona i Matty słodko razem wyglądają i psuja do siebie. Jake jest spoko ale jakoś mi tak do niej nie pasuje

TheSecret

Jake.

Matty jest wkurzający

ocenił(a) serial na 9
zane_d

Zdecydowanie Jake. Nie mogłabym kochać kogoś kto wstydziłby się ze mną pokazywać publicznie. Mimo,że w dzisiejszym odcinku mu się coś odmieniło to i tak nie zmienię zdania na jego temat.

ocenił(a) serial na 8
Poison_Girl

ile odcinków jest zaplanowanych?? i czy wie ktos gdzie mozna zobaczyc promo nastepnego odcinka??

Ja tez bylam za Jakiem,ale po dzisiejszym odcinku Matty mi sie spodobal;)

TheSecret

zdecydowanie Jake..jest miły i nie wstydzi się Jenny.
Mata za to jego niezdecydowanie i ciągłe kręcenie nosem powinno się kopnąć w d**... ;)

careless_whisper

mattie;)!

ocenił(a) serial na 7
ahmojamilosc

po s01e09 zdecydowanie M :P

ocenił(a) serial na 9
byLinnunia

Ja byłam za Jake, ale Matt przyzwoicie się zachował właśnie w 9 odcinki i jestem bardzo, ale to bardzo ciekawa co będzie w 10 i szkoda, że to ostatni bo to fajny serial :)

ocenił(a) serial na 8
martakamyk13

kiedy będa napisy?

ocenił(a) serial na 9
shiva89

Już są na napisy24 :)

ocenił(a) serial na 6
TheSecret

Skończyłam oglądać dzisiaj cały sezon i definitywnie team Matty. Mimo, że bardzo lubię Jake'a i jest na prawdę super gościem, to powinien być z kimś innym. Jakoś Jenna i Matt są do siebie tak dopasowani :) Ale to tylko moje zdanie, nie dyskryminuję tych którzy są w team Jake!

ocenił(a) serial na 10
ineek06

Zdecydowanie Jake < 33 Jest słodki, mego seksowny, miły no ideał faceta normalnie. On o wiele bardziej pasuje do Jenny niż Matt :) Pokazał, że mu na niej zależy. Uwielbiam oglądać ich razem :D Mam nadzieję, ze będą razem do końca serialu -,-

ocenił(a) serial na 8
Adrianka_14

Jake, Jake, Jake! Zdecydowanie :D. Obejrzałam właśnie wszystkie odcinki (oryginał, polska wersja okrojona jak cholera) i zdecydowanie wybieram jego.

ocenił(a) serial na 7
TheSecret

Matty

ocenił(a) serial na 10
TheSecret

ja jestem za Matty'm w ostatnich odcinkach 1 sezonu było widać ,ze na prawdę mu na niej zależy . z resztą Jenna i Matty pasowali do siebie bardziej niż Jenna i Jake .

Monika_981

Jake <3

ocenił(a) serial na 7
blackberry123

Matty. ^^

RastaAgnes

Matty ;))

ocenił(a) serial na 7
Poolaxoxo

Matty!!

TheSecret

Ewidentnie Jake. To fakt, że nie wstydzi się Jenny no i widać, że bardzo mu na niej zależy. Jest bardziej otwarty i szczery, również w stosunku do Matty'ego. Mówił mu o Jennie . A Matty, choć też fajny, okłamywał kumpla i ukrywał Jenne. Poza tym Jake jest słodszy i przystojniejszy, oczywiście moim zdaniem;) Jedyne, co mi się w nim nie spodobało, to że pocałował Jenne, mając dziewczynę. Ale i tak myślę, że jest właściwym facetem dla niej. Szkoda,że ona kocha Matty'ego. No i się zastanawiam, jak zareaguje Jake, jak się dowie, że Jenna spotykała się z jego kumplem...... Natomiast Lissa ładnie się zachowała na balu, myślałam, żeJennie nie odpuści z powodu Jake'a. A tu proszę, taka miła niespodzianka. Czekam na kolejny sezon i pozdrawiam fanów ;)

rena1984

Jake. Nie lubię Matty'iego

ocenił(a) serial na 8
TheSecret

oczywiście że Jake!!!

TheSecret

Matty oczywiście ; )

Jake jest żałosny.

TheSecret

Bardziej pasuje do Matty'ego, ale on ją jak traktuje, więc Jake! To miły, porządny gościu, nie wstydzi się swoich uczuć. Tak powinno być z Matty'm, gdyby wcześniej coś zrobił, zadziałał.

bitziol

zdecydowanie Jake

alefajnienie

Jake ;p

ocenił(a) serial na 8
TheSecret

Drogie Panie (wątpie żeby panowie ;.) Z nudów obliczyłam statystyki tych dwóch panów :D
I wyszło, że Jake zdobył 62% Waszych głosów, a Mattie tylko 38% ( tak na marginesie wolę Jake'a <3)
Choć zobaczymy co się stanie w drugim sezonie, którego nie mogę się doczekać :))

ocenił(a) serial na 7
jamiejames

Żebyś się nie zdziwiła, że też panowie ;)

TheSecret

Matty!

ocenił(a) serial na 10
TheSecret

hmmm, najpierw z jednym, potem z drugim - kolejność dowolna ;)

lateefa

Jake

TheSecret

Team Jake ;)

Pati99_12

Matty

ocenił(a) serial na 7
TheSecret

Jake ♥

ocenił(a) serial na 10
TheSecret

Matty ♥♥

ocenił(a) serial na 8
dusia12320

Jake wydaje mi się słodki,ale to taki szczeniaczek. Pomiędzy nim a Jenną nie ma tej chemii, która jest pomiędzy nią, a Mattym. Poza tym strasznie mi go było szkoda w ostatnim odcinku,bo on naprawdę "dojrzał", zaczął się starać i zrozumiał o co chodzi Jennie.
Jake to taki najlepszy przyjaciel,nic więcej.Ale mógłby być z Tamarą. :)
TEAM MATTY FOREVER

ocenił(a) serial na 10
DeeDee_Spencer

zgodzę się z tobą w 100% ;p

TheSecret

Oczywiście, że Matty ^ Jake to takie ciepłe kluchy, a Matty jest empatyczny, kochany i strasznie się boi wszystko spieprzyć :P

ocenił(a) serial na 7
TheSecret

Team Jake, od samego początku, chociaż w ostatnim odcinku miałem wrażenie, jakby za wszelką cenę chcieli w jak najlepszym świetle pokazać Matty'ego, z Jakiem za to już tak nie było.