UWAGA!!!!! TREŚĆ POSTU ZAWIERA SPOILER!!!!!
I jak wam się podobał odcinek??? Zapowiedź następnego nieźle zakręcona... czyżby to było takie co by było gdyby???
I tak, jak myślałam Jenna nie wybrała póki co żadnego z nich, ojciec wrócił do domu, matka okazała się bardzo uczuciowa i kochająca, a Jenna teraz ma wyrzuty sumienia.... najlepszy tekst? Hm.... jak mówi chłopakom, że powinni się umówić;D to było sweet;P
po zapowiedzi następnego odcinka wydaje mi się, że wybierze Jake'a. wystarczyło, że na obozie letnim nie wybrała Matty'ego, a Jake i tak okazał zainteresowanie jej osobą i mogli od początku mieć normalny związek. z pierwszym pocałunkiem, pierwszym seksem, bez ciągłych myśli o Mattym.
wg zapowiedzi chyba wybierze Jake..:( a ja chce Mattiego..moze pomysli,ze to jej pierwsza milosc i Jake byl odskocznia od Mattiego,ale jej serce zawsze nalezalo do Mattiego...;)
ja na to liczę, ale właśnie w promo jest to przedstawione tak, jakby miał to być Jake i może to taka zmyłka dla Team Matty :D
Ale w sumie teraz to nawet polubiłam Mattiego, bo dawniej mnie wnerwiał. Ale mimo wszystko szkoda by mi było Jake'a
hm... cóż tak koło niedzieli jest na ogół jest już, ale może też być i jutro... różnie bywa, jeśli Tłumacz czekał na dany odcinek, to napisy pojawiają się bardzo szybko... trzeba sprawdzać....:)
Jestem zawiedziona! myślałam, że wybierze Mattiego, musi to zrobić.. A zwiastun następnego odcinka jest pewnie zmyłką i myślę, że Matty będzie górą :)
Bardzo się cieszę, że nie wybrała nikogo póki co. Ale prrroszę, niech to ostatecznie będzie Matty!
Jeszcze coś mi się podobało. Dwie Julie. Nie uważacie, że to ich TEAM JAKE/TEAM MATTY to delikatna kpina z fanów;)? Może nadinterpretuję, ale myślę, że to miało nam pokazać, że nie ma wyłącznie jednego dobrego wyboru, a takie udowadnianie który z nich jest lepszy jest troszkę dziecinne?
Chociaż... A co mi tam - TEAM MATTY:P!