PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

UWAGA!!!!! TREŚĆ POSTU ZAWIERA SPOILER!!!!!

I jak wam się podobał odcinek??? Zapowiedź następnego nieźle zakręcona... czyżby to było takie co by było gdyby???

I tak, jak myślałam Jenna nie wybrała póki co żadnego z nich, ojciec wrócił do domu, matka okazała się bardzo uczuciowa i kochająca, a Jenna teraz ma wyrzuty sumienia.... najlepszy tekst? Hm.... jak mówi chłopakom, że powinni się umówić;D to było sweet;P

fleur_de_lies

Myslę, że nie wybierze nikogo albo Jake'a.

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

po zapowiedzi następnego odcinka wydaje mi się, że wybierze Jake'a. wystarczyło, że na obozie letnim nie wybrała Matty'ego, a Jake i tak okazał zainteresowanie jej osobą i mogli od początku mieć normalny związek. z pierwszym pocałunkiem, pierwszym seksem, bez ciągłych myśli o Mattym.

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

zgadzam się albo Jake albo nikt ;D

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

u mnie jest raczej "Jak Jake to lepiej nikt" :P

ocenił(a) serial na 8
paps

wg zapowiedzi chyba wybierze Jake..:( a ja chce Mattiego..moze pomysli,ze to jej pierwsza milosc i Jake byl odskocznia od Mattiego,ale jej serce zawsze nalezalo do Mattiego...;)

ocenił(a) serial na 7
shiva89

ja na to liczę, ale właśnie w promo jest to przedstawione tak, jakby miał to być Jake i może to taka zmyłka dla Team Matty :D

ocenił(a) serial na 7
paps

Team Mattiego rozumiem? ;D

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

rzecz jasna, od zawsze :D

ocenił(a) serial na 7
paps

Ale w sumie teraz to nawet polubiłam Mattiego, bo dawniej mnie wnerwiał. Ale mimo wszystko szkoda by mi było Jake'a

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

Taak , team Jake ! ;))

ocenił(a) serial na 10
fleur_de_lies

ile mniej więcej czeka się na polskie tłumaczenie?

ocenił(a) serial na 8
edi93

hm... cóż tak koło niedzieli jest na ogół jest już, ale może też być i jutro... różnie bywa, jeśli Tłumacz czekał na dany odcinek, to napisy pojawiają się bardzo szybko... trzeba sprawdzać....:)

ocenił(a) serial na 8
edi93

osobiście myślę, że jutro już będą... no mam nadzieję...

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

na razie nie mogę znaleźć nawet angielskich. ma ktoś?

paps

ja mam :)

fleur_de_lies

Jestem zawiedziona! myślałam, że wybierze Mattiego, musi to zrobić.. A zwiastun następnego odcinka jest pewnie zmyłką i myślę, że Matty będzie górą :)

mademoiselle7

Musi być Matty ! :D

ocenił(a) serial na 4
Lena0205

team matty too :D

ocenił(a) serial na 10
niemabatanamnie

Ja i tak podejrzewam, że teraz nie wybierze nikogo. XD

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

Bardzo się cieszę, że nie wybrała nikogo póki co. Ale prrroszę, niech to ostatecznie będzie Matty!

ocenił(a) serial na 7
merikarei

Jeszcze coś mi się podobało. Dwie Julie. Nie uważacie, że to ich TEAM JAKE/TEAM MATTY to delikatna kpina z fanów;)? Może nadinterpretuję, ale myślę, że to miało nam pokazać, że nie ma wyłącznie jednego dobrego wyboru, a takie udowadnianie który z nich jest lepszy jest troszkę dziecinne?
Chociaż... A co mi tam - TEAM MATTY:P!