PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

odcinek, a właściwie 2 końcowe świetne! ale się porobiło....

szkoda mi Mattiego, mam nadzieję, że w końcu się zejdą - pewnie tak, ale na to przyjdzie nam poczekać. Jake jest... no niby fajny ale jakoś ich nei widzę razem, nadaja sie barzdiej na przyjaciół.

A co do listu i tego, że napisała go matka Jenny to padłam! Ma mamuśka jaja ;P W sumie można było się domyśleć ze to ona.

Nie mogę sie doczekać kolejnych odcinków :))

ocenił(a) serial na 8
onlylove

..matka albo ojciec - ale jak to Ojciec to grubo. Po matce bym sie spodziewała. No ciekawe, zobaczymy :)

użytkownik usunięty
onlylove

To nie koniecznie musi być któreś z nich. Może się okazać, że to np. popularna papeteria itp. To byłoby zbyt proste rozwiązanie. Po odcinku, kiedy Tamara się przyznaje też był zwrot akcji.

onlylove

PRZYJAŹŃ Damsko-męska nie istnieje....
Ja Mattiego nie lubię, może i coś czuje do Jenny ale trochę myślenia powinien włączyć !
Jake jest fajny :)

Papeteria w szufladzie, identyczna jak ta na której wydrukowany był list. Ciekawe :) Czekam jak ta sprawa się rozwiąże, naprawdę :) Matka- jeśli ona to napisała nie zdziwię się, ale jakoś...mimo wszystko wydaje mi się że papeteria jest kwestia przypadku. Znienawidziłabym taka matkę do końca życia. ( co najmniej na wiele miesiecy....)

ocenił(a) serial na 8
Cpt_Pchelka

co do przyjaźni damsko-męskiej to istnieje, ale pod warunkiem, że nie ma między przyjaciółmi "chemii"
chodziło mi o to, że Jake nadaje się na kumpla (wg.mnie)
pewnei i tak Jenna będzie z Mattim, ale zanim do tego dojdzie na pewno będzie ciekawie.

a co do znienawidzenia matki, no bez przesady - owszem autor listu jej pocisnął i to ostro ale bądź co bądź w dobrej wierze no i jeszcze jedna sprawa - NIE KŁAMAŁ. to co napisał w liście było prawdą. tylko chmsko ujętą ;) ot co.

onlylove

Co nie zmienia faktu że usłyszeć takie coś od matki jest nie tyle upokarzające co strasznie dobijające...
To właściwie jedyna osoba która "powinna" wierzyć w ciebie i wspierać- a nie dołować.

Cpt_Pchelka

P.S z doświadczenia wiem, ze kumpelstwo jest możliwe ale nigdy nie przyjaźń :)

Cpt_Pchelka

Nooo chyba że przyjaźni się z gejem / lub facet z lesbijką.
Jest jeszcze jedna opcja chociaż i tak podchodzi to częściej pod kumplostwo: przyjaźń dwóch par ....

ocenił(a) serial na 8
onlylove

ja tam się cieszę z takiego obrotu rzeczy ;) Matti to jakiś palant
królewicz Matti- out ;);)
J&J w końcu razem;)

ocenił(a) serial na 6
onlylove

A co powiecie o Valerie - psycholożce? Nie wydaje się nikomu podejrzane skąd ona miała ten list? Raczej nie sądzę, że Jenna jej go pokazała. Sadie go powieliła, bo znalazła go w aktach, które układła od Valerie.

Ceres_Sophia

Jenna pokazała Val ten list, więc od niej go miała.

Przyjaźń damsko-męska wg mnie istnieje. Niektórzy twierdzą inaczej, ponieważ tego nigdy nie doświadczyli. Być może próbowali, ale nie wyszło, a to wszystko jest zależne od tego jakimi ludźmi jest dana para przyjaciół. I uważam, że J&J powinni być tylko przyjaciółmi.

Widać, że Matt się zmienił z stosunku do Jenny i chciał ujawnić ich związek, ale było mu trudno i wcale mnie to nie dziwi. W końcu spotykali się potajemnie już jakiś czas. A on robił małe kroczki ku upublicznieniu tego, co jest między nimi. Bal miał być tym decydującym momentem, ale wszystko się pokomplikowało niestety. Szkoda mi Matta. Dziwię się, że Jenna wybrała jednak Jake'a. Rzeczywiście wszystko jest z nim prostsze, ale przecież tyle czasu walczyła o Matt'a i wciąż tkwiła w tym związku-nie związku, to już mogła poczekać trochę dłużej. Tym bardziej, że się starał. Nawet jak ją zobaczył z Jake'iem w momencie gdy się pocałowali, to dalej czekał na jej wybór. Skoro potrafił jej coś takiego wybaczyć, to znaczy, że naprawdę mu na niej zależało.

Podobał mi się jeszcze fakt, iż na koniec ta głupia przyjaciółka Sady się od niej odwróciła i zaczęła inaczej traktować Jenn ^^

ocenił(a) serial na 9
MMM777

wiecie może kiedy bd 2 sezon?? Podobno w przyszłym roku w październiku ale nie chce w to wierzyć ;(( W pełni zgadzam się z MMM777. Chciałabym aby Jenna była z Mattym, wg mnie Jake jest dla niej kumplem ale się pogubiła. Sama powiedziała, wybiera między sercem a rozumem, niestety wybrała rozum... ale może jeszcze się zejdą z Mattym?? W tym serialu wszystko jest możliwe ;DD Przecież za to go kochamy ;P

Niepoprawna_

Na pewno się jeszcze zejdą z Matt'em ^^

Ja z kolei słyszałam, że drugi sezon ma być na wiosnę jakoś.

użytkownik usunięty
MMM777

... że coś jest prostsze to wcale nie znaczy, ze lepsze! mam nadzieje, ze J&M się jeszcze zejdą :)

ocenił(a) serial na 9

ja też, i wiem że się zejdą. tyle, że czeka nas drugi sezon, gdyby się już zeszli to nie było by potrzeby tworzenia kolejnego sezonu. uwielbiam Jake'a ale to Matty jest jej księciem ;) i chyba zrozumiał już że w ukryciu to długo nie pociągnie.

btw pomysł z ciastkiem z "wróżbą" świetny ;d

ocenił(a) serial na 9
Carmine

rzeczywiście, jak zobaczyłam to ciastko to mi się tak go zal zrobiło... ;/ miał świetny pomysł, a tu taka klapa... ;

ocenił(a) serial na 9
MMM777

mam nadzieje, że właśnie jakoś wcześniej niż 16 października 2012 roku, bo nie wyobrażam sobie tak długiego czekaaaania ;D

ocenił(a) serial na 9
Niepoprawna_

właśnie przeczytałam notkę, że 2 sezon będzie latem 2012 ;DD hip hip hurra!! ;P

ocenił(a) serial na 9
Niepoprawna_

jak dla mnie to bardzo duuuużo czekania..... uwielbiam ten serial !

ocenił(a) serial na 9
Carmine

dla mnie też ;

ocenił(a) serial na 9
Niepoprawna_

hehe w sumie racja :D

ocenił(a) serial na 7
Ceres_Sophia

W pilocie V. mówi, że dostała kopię listu od matki J.

ocenił(a) serial na 9
mayka_og

Matka J. mówi ,że kopię ale nie wiesz czy to nie był czasem oryginał... Czas pokaże... Czekam na 2 serię...

ocenił(a) serial na 7
aicrod

Kiedy Jenna zakładała sukienkę na zimowy bal jej matka tak dziwnie przepraszała nie wiadomo za co. może sumienie ją zaczęło uwierać?

ocenił(a) serial na 10
mayka_og

Może to był list tak naprawde do jej matki? z lat licealnych? a ona dala go corce.

ocenił(a) serial na 8
Ceres_Sophia

Valeri powiedziała na pierwszej sesji z Jenna że jej mama dala jej kopie tego listu