Dzisiejszy odcinek taki jak przewidziałam. Jenna kupuje sukienke i czeka aż Matty ją zaprosi, a on chce wziąć na bal Bailey. Swoją drogą czego się spodziewała.
A coż się stało z Collinem? Nagle znikł z powierzchni ziemii? Zmienil szkołe czy co, że go wcale nie widać. Ich szkola nie jest aż tak wielka, zeby nigdy na siebie nie wpadali.
Najbardziej wkurzają mnie Tamara (rządząca całym światem jak wielka pani) i Ming(ta cała mafia, bajeczka dla dzieci).
Jak myslicie czym zakonczy się cały sezon?
dzięki wielkie za napisanie w poście streszczenia całego 19 odcinka:/ z pewnością ciekawie będzie mi się go teraz będzie oglądało... ciężko napisać SPOJLER????
To nie spojler tylko odpowiedź na pytanie : "JAK MYŚLICIE czym zakonczy się sezon?" Ktoś napisał co myśli a wy panikujecie...
Ja czytam ze zrozumieniem, ale wygląda na to, że wy nie. Nie chodziło mi o wypowiedź w której ktoś przypuszcza, iż Jenna wróci do Collina. Chodzi mi o wypowiedź założycielki tematu która z grubej rury od samego wstępu streściła odcinek psując mi tym samym oglądanie 19 odcinka. "nie trzeba było tego czytać' ? Cóż nie jestem jasnowidzem nigdzie ni ebyło zaznaczone, że to co za chwilę przeczytam bedzie spojlerem.
Po co w takim razie wchodzić na temat 'Odcinek 19' zanim sie go obejrzało? Przeciez to logiczne, że ktoś coś o nim napisze.
oj tam... na początku zapomnialam, a potem kiedy chcialam edytować temat to nie moglam tego zrobić, bo filmweb sie zacinał i w ogóle. Każdy już widział ten odcinek, więc wyluzujmy
spoko spoko. mowie tylko na przyszłość, bo wiesz ja lubie ogladac cos totalnie nie wiedzac co się wydarzy za moment :D
Wystarczy zobaczyć napis 'Odcinek 19' i poniżej nie patrzeć i nikomu wyrzutów nie robić bo ostrzeżenie było tak czy siak.