Insatiable

2018 - 2019
6,0 17 tys. ocen
6,0 10 1 17225
7,5 2 krytyków
Insatiable
powrót do forum serialu Insatiable

ocenił(a) serial na 6

Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ludzie mający 25 lat grają siedemnastolatków? Rozumiem, że czasem aktorzy mogą wyglądać bardzo młodo, ale Debby Ryan absolutnie nie wyglada na licealistkę.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Marychol

O tym samym myślę oglądając cokolwiek w ostatnim czasie z nieco starszymi aktorami grającymi nastolatki. Pamiętam Debby w ,,Nie ma to jak statek", kiedy grała nastolatkę będąc nastolatką i porównując jej wygląd sprzed lat do tego teraz wygląda zupełnie inaczej. Jest gorącą, dojrzałą laską, mając te naście lat nie robiła takiego wrażenia jakie robi teraz. I sama mam wrażenie, że takie rozdawanie nastoletnich ról bardziej dojrzałym osobom załamuje spojrzenie na to jak powinno się wyglądać w wieku 17 lat.

Marychol

Moim zdaniem jest to związane z doświadczeniem aktorów - biorą doświadczonych do głównych ról. Może być to też związane z prawem pracy - wprawdzie w USA prawo jazdy jest od 16, a piwo od 21 to mogą być jakieś ograniczania co do czasu pracy dla młodocianych (nie wiem, nie sprawdzałem), więc wygodniej jest zatrudniać 20 latków, których ograniczenia nie dotyczą. W przypadku dzieci często zatrudniają bliźniaków, aby mogli na zmianę brać udział w zdjęciach, dzięki temu dzieci nie są eksploatowane.