Tak.
http://filmozercy.com/wpis/serial-insatiable-od-netfliksa-utrwala-stereotypy-o-l udziach-z-nadwaga-ruszyla-petycja-o-wstrzymanie-premiery
Że co ?! A może trochę kultury ,co ? Myślisz ,że tylko otyli krytykują ten serial ?
Jakie to ma znaczenie "czy TYLKO otyli krytykują" skoro OP zadał konkretne pytanie.
Poza tym co ma kultura do tego? Gruby jest gruby bo tego chce, co w tym obraźliwego?
ja się ośmieszam? przeczytaj 2 razy co napisał tworzący post a potem w jaki sposób to skomentowałeś - logiki brak.
Napisanie "ŻEGNAM" - nie zmieni magicznie grubasów w osoby chude, tylko walka z samym sobą zdrowa dieta i kardio, polecam ten styl życia :)
Pozdrawiam i żegnam(xD), JA
Nie rozumiesz czegoś ? Założę się ,że serial nie spodobał się nie tylko grubym ,ale i chudym. Nie będę rozmawiać z osobą,która nie potrafi zrozumieć tak prostej rzeczy.Upychasz wszędzie grubych i szukasz na siłę zaczepki. Panie mądralo ? Gdzie w tym logika?
Fajnie,że polecasz...ja zmagam się z otyłością i wcale nie jest łatwo...te popularne „samozaparcie” nie wystarczy...A jakie mam zdanie na temat serialu będąc osobą otyłą ? No właśnie nie mam,gdyż myślę i nie oceniam serialu na podstawie trailera...
No chyba nie będziemy teraz wplatać do tego jeszcze moją osobę. Nie mam obowiązku się tłumaczyć i niech tak zostanie.
Nie ma co się kłócić serial nic nie wnosi i nie robi jakiegoś mega wrażenia. Raczej poprawność polityczna mnie przeraża... Jasne że jak laska schudnie to ma większe powodzenie skoro wcześniej była nie pewna siebie....