Witam mam pytanie jestem na 3 sezonie ale przeglądałam tytuly odcinków io znałazłam "zabójca
karoliny" czy to prawda że ktoś ją zabije?
to bardzo kiepsko.. liczylam ze bedzie z Marcosem do końca :) ale dziękuje bardzo za szybką odpowiedź.
Lepiej nie przeglądaj tytułów odcinków, ani żadnych pytań, bo za wiele się dowiesz... Ja tak robiłam i niestety wiele się dowiedziałam, a tak to bym miała "niespodziankę".. Ale trudno, ciekawość zwyciężyła ;p O śmierci Caroliny tez się dowiedziałam przez przypadek ;/ A teraz kończę już 6 sezon i jest świetny :)
ja podobnie, na samym początku mnie podkusiło i przeczytałam prawie wszystko co jest tu na forum :D
w sumie macie racje :) ja tak z plotkarą zrobiłam i prawie nic mnie nie zaskakiwało :D ale no ciekawość co zrobić, tak znamy się :-) ale do PLL jeszcze kupa czasu to zaczęłam Hiszpańskie seriale oglądać :D
elenkaa kiedyś chyba robiłaś takie rankingi na najlepszy strój w PLL i najlepsze sceny? :D
no ja na razie z hiszpańskich tylko Internat, chociaż Statek podobno też fajny, ale nie mam aż tyle czasu żeby oglądać w jednym czasie. :c PLL już się nie mogę doczekać bo zapowiada się ciekawie
ale przesadzili ze takim odcininkiem skonczyli a teraz do stycznia czekać :D no ja Internat zaczelam 5 sezon wlasnie, ale Statek dużo lepszy cudowny serial :D
Ja najpierw zaczelam oglądać Statek moze dlatego tak mam teraz kończe 5 sezon Internatu i sie zastanawiam kto jest zdrajcą z nich? :D wydaje mi się że Carolina ale nie jestem pewna :D
Szczerze przyznam, że chciałem być złośliwy i na złość naisać coś tak ważnego. Jestem podły czasami, przeraszam.
haha dlaczego podly skoro zadalam pytanie to jedyne co powinnam dziękować za odpowiedz, ale tez bez sensu ze sie spytałam w sumie bo gdyby ktos mi wczesniej odpowiedzial to bym wiedziala i nie byloby niespodzianki :D
Ja akurat nienawidzę spojlerów. Też niechcący dowiedziałem się, że Carolina umrze a szkoda, ale natomiast nie wiedziałem, że Fermin umrze, można się było domyśleć, ale nie wiedziałem.
Oglądasz może El Barco albo Gran hotel? Hiszpańskie seriale z jednego kanału
no ja się dowiedzialam ze umrze bo czytałam tytuly odcinków.. no to bylo naprawde bardzo wielki cios jak dla mnie jezeli chodzi o Fermina bo byl cudowny.. a tak Statek oglądam, Gran Hotel narazie nie zaczelam jeszcze ale mysle ze za niedlugo zaczne bo podobno nieezły :)
No dla mnie też, ale ja obstawiałem, że Maria zginie i byłem przekonany, że Vicky też nie dotrwa finału a jednak ;) Mnie się gran hotel strasznie podoba, historia jest strasznie wciągająca. Pierwszy sezon ma 9 odcinków i są one z napisami polskimi. Drugi będzie miał prawdopodobnie 16 odcinków ale napisów nie ma bo tłumacz czeka aż wyjdzie dvd to dopiero będzie się dało tłumaczyć z hiszpańskich
Co do szóstego sezonu to gólnie jedna z moich ulubionych scen w serialu, to właśnie scena z odcinka 6x13. Kiedy to Vicky nie wytrzymuje i w klasiemówi Elsie co się tak naprawdę dzieje w tej szkole :D Scena wymiata
noo ogolnie bardzo dobry serial :D no a co do gran hotel wlasnie boje sie zabierac za niego bo skoro tylko 9 odc poki co to pozniej sie bede denerwowac ze nie dodaja napisow :D tak samo mam z El Barco, a co do Internatu to najbardziej szkoda mi Fermina i Elsy, a najbardziej uwielbialam od zawsze Ivana :D
No dokładnie, ja dlatego na razie obejrzałem 7 odcinków gran hotel i specjalnie zostawiłem sobie dwa ostatnie odcinki pierwszego sezonu. Co do el barco to drugi odcinek jest już w korekcie, także pewnie za kilka dni odcinek będzie. Ja w sumie dużo rzeczy oglądam, więc jak na coś mam długo czekać to jestem w stanie to przeżyć.
Ja Ivana na początku serialu nie lubiłem ale potem się trochę zmienił i się do niego przekonałem
no byl gnojem starsznym ale jakos od razu wiedzialam ze bedzie dobry pozniej :D w koncu nie mial go kto wychowac dobrych manier ;) ja tez wiele serialow ogladam wlasnie,no slyszalam ze maja byc okolo pt napisy do statku oby..
Statek,90210,Pamietniki Wampirów,Plotkara,Revenge,Czysta Krew,Pretty Litlle Liars to obecnie, ale wiele seriali ogladalam ktore juz pokonczylam :) a Ty?
No ja też sporo seriali pokończyłem. A teraz to tak: 90210, Arrow, Beauty and the beast, El barco, Falling skies, Fringe, Gran hotel, Greek, Homeland, Make it or break it, Nikita, Pretty little liars, Revenge, Revolution, Secret life of teenager, Skins, Supernatural, True Blood, Vampire diaries, walking dead. No i oczywiście moje ulubione reality show Survivor!
ja tez ogladam Nie z tego świata jak moglam zapomnieć :D Greek tez obejrzalam juz cale, bardzo dziękuje za wypisanie bede miała co ogladac :D no a dzisiaj zaczelam Teen Wolf jeszcze ;-)
Nie z tego świata to ja akurat zacząłem dopiero, także jestem w połowie piewszego sezonu. No a teen wolf cały obejrzany, no ale kolejna seria w lato ;) Mimo wszystko jednak Internat to niezapomniany serial
co racja to racja :) ja najlepiej tez wspominam Pogode na Miłość, Życie na fali,Roswell w Kregu Tajemnic ;-) a Supernatural jestem na bieżąco, ale naprawde warto Dean jest niesamowity :D a teraz zaczelam a w sumie juz skonczylam Skinsów ale wersje Amerykanska,ale zobacze tez Brytyjską ;)