PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

aż razi w oczy sponsoring np Seata - wychwalanie wycieraczek z czujnikiem deszczu i bogatego wyposażenia(telewizorek) albo jakiś produktów spożywczych - w 3 sezonie w którymś odcinku zbliżenie (chyba) na olej :D no szok.. myślałam, że takie rzeczy to tylko w PL, ale widocznie nie tylko... szkoda,bo trochę zaniża to poziom i po każdej takiej akcji odechciewa mi się tego oglądać

mimi130

sponsoring rządzi w tym serialu: Mail Boxes do końca jest reklamowany! hahaha :D

ocenił(a) serial na 10
mimi130

mnie śmieszyło '' masz, to jest dobre na tłuszcz'' czy jakoś tak podobnie haha

ocenił(a) serial na 7
Martii14

hahahaha też pamiętam te żenujący wstawki xD

ocenił(a) serial na 10
Catalina

Nie pamiętam tego ale czy to była scena z Jacintą???

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

nie, to była scena w kuchni jak kucharz(?) i kucharka(?) [postacie bezimienne] czyściły kuchenkę czy coś i ona mówi "uf ile tu tłuszczu" a facet podaje jej jakiś środek i mówi "masz, to jest bardzo dobre na tłuszcz" i dalej przejście do sceny w kuchni z Maria i kimś tam... żenada na całego :D

ocenił(a) serial na 10
erinnerung

Teraz pamiętam. Co nie mógł się doczyścić...

ocenił(a) serial na 10
mimi130

Mnie dziwi, że wszyscy używają seata Hektora...

mimi130

Nie wiem dlaczego, ale mnie tez draznia te wstawki reklamowe - SEAT, ASUS, jakas firma kurierska i wiele innych....

rybcia13

w 5 sezonie zamiast ASUSA sa juz laptopy z TOSHIBY hahahaha a i jeszcze ta reklama mleka, ale to w tych pierwszuch sezonach.

użytkownik usunięty
mimi130

Jeszcze był odc w którym chyba Carol przeglądała gazetkę Calzedoni a potem za nią był plakat też :D Chociaż reklama płynu do mycia jest nie do przebicia :D

mimi130

To się nazywa product placement i jest formą sponsoringu.

Jeśli jest dobrze zrobiony, np. widzimy samochód i jego logo, to mi nie przeszkadza, ale jeśli jest zbliżenie na to logo, to już jest kiepsko. A jeśli product placement występuje w kwestiach, produkty są zachwalane, wymienione z nazwy... to już jest totalna porażka.
To oznacza, że serial słabo się sprzedaje i muszą coś takiego robić, żeby nie zdjęli go z anteny.