PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Axn

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś może kiedy zostanie wyemitowany 7 sezon na axn bo mam ochote obejrzec jeszcze raz tym razem w tv :).

ocenił(a) serial na 9
tebcio

No właśnie też chcę wiedzieć.. Bo kurczę oglądałam cały czas i jak już leciał ostatni odc 6 sezonu to ja taka uradowana, że teraz trzeba co tydzień oglądać bo najlepsze odcinki będą, wstaję w następnym tygodniu a tu coś innego.. No kurcze..;/

anusialka94

hej chciałam sie zapytac czy ten serial jest podobny do El Barco?czy Bianca Suarez ma główna role ...?oglądam Ell Barco teraz maja przerwe i strasznie mi buu...chcialabym sobie czas zajac na tym czekaniu alee mam watpliwosci co do Internatu;/

ocenił(a) serial na 9
mania604

Blanci Suarez na początku nie ma w 'Internacie', pojawia się później (chyba w 3 sezonie ale szczerze mówiąc nie pamiętam)-najwyzej ktoś mnie poprawi xd) i jest jedną z głównych postaci. Nie widzę tak wielu podobieństw ale serial też ma swoje tajemnice i potrafi trzymać w napięciu ;D 'Internat' mnie zachwycił od samego początku a 'El barco' nie za bardzi, pierwszy odc nie przyciągnął mojej uwagi choć mimo to oglądałam dalej i teraz bardzo lubię ten serial. Ale 'Internat' jest na preawde godny uwagi i polecenia, więc jak nie masz co oglądać to obejrzyj sobie 'Internat' :D

anusialka94

Dzieki..:)chyba sie skuszę ponieważ oglądam teraz El Barco od początku...Nie ma EL BARCO ,PAMIĘTNIKÓW,THE SECRET CIRCLE,TEEN WOLF powariowali..:)

ocenił(a) serial na 9
mania604

noo.. Ja też czekam na el barco, pamiętniki i secret circle ;D

tebcio

Niestety AXN nie zna daty.Sami nie wiedzą kiedy będzie ostatni sezon.

ocenił(a) serial na 9
lunas

Powiedzieli ,że na jesień tego roku.

ocenił(a) serial na 10
GIGIamigos

Ooo tak :D

GIGIamigos

jeszcze nigdy tak nie wyczekiwałam jesieni ;-)
mogliby do tego czasu codziennie emitować wszystkie dotychczasowe odcinki... :P

ocenił(a) serial na 10
selene_13

A czy ida powtórki na axn?

ocenił(a) serial na 10
tebcio

od 11 maja serial powraca na AXN Crime informacje na programie AXn Crime emesija w piątki i w poniedziałi o 15 :15 i po 22 :00