w Odcinku 3 Sezonu 4 dokładnie w 32min 02sec jak na strych przychodzi ojciec Lukasa widać jakiegoś pana po lewej stronie ekranu hhahaha duch?
53min27sec jak wchodzi do klasy gdzie jest Héctor Jacinta widać jakąś kobitę a chwilę później Hector wyznaje swe prawdziwe imię ciekawe czy słyszała hahah
1g02min49sec podczas gdy Iwan się bije w wychowawcą W-Fu widać kamerzystę obok Iwana haha
Czy ktoś z was zauważył podobne błędy? czekan na odp
Te błędy powstały przez to, że polska stacja dostała niepoprzycinane nagrania. W hiszpańskiej wersji wszystko jest oki ;d
Oglądałam po hiszpańsku i kurczę żadnych nieproszonych gości w kadrze nie zauważyłam... Co mnie dziwi, bo dużo osób na to narzeka. Ciężko uwierzyć, że są 2 wersje serialu, ale wolę to wyjaśnienie niż to, że jestem ślepa :P
haha tez zauwazylam ;p w jednej scenie widziałam, a najlepsze, że nie przez ułamek sekundy, ale cala scene czyli jakies kilka minut widzialam jakiegos faceta w rogu ;p nie pamietam juz dokladnie jaka to byla scena, chyba Fermin szedł się spotkać z jakimś starszym gościem. stali na takim piaszczystym odludziu, było jasno dzień, a w rogu duch :D
Jak Jacinta idzie do Hektora, po tym jak zobaczył zwłoki w tej klasie widać jakąś kobietę w rogu przy drzwiach. A może to był facet. Nie przyglądałam się.
Najlepsze było gdy Fermin pojechał do Francji zniszczyć samochód (nie pamiętam który sezon). Był on całkiem nowy. Ale gdy samochód się już palił 3letnie dziecko by odkryło, że to całkiem inne auto się pali, z lat 80 :D