PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Mam pytanie - widzieliście coś innego z osobami występującymi w "Internacie"? Jeśli tak to gdzie? I w tłumaczeniu (z napisami/lektorem), czy w oryginale...? Ja widziałam tylko "Seks, kłamstwa i narkotyki", wiem też, że jest serial "El Barco" (tylko te 2 pozycje w tłumaczeniu znalazłam), a coś poza tym??

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Ja w oryginale oglądałam:
* Hispania, la leyenda
* El Barco
* Los Protegidos
* SMS, sin miedo a soñar
* Mentiras y gordas
* Rabia

Z napisami:
* Unmade Beds

Z lektorem:
* Los girasoles ciegos (Ślepe słoneczniki)
* Los Hombres de Paco (Paco i jego ludzie) - w jednym z odcinków gościnnie występował Raul Fernandez
* Desierto sur (Pustynia Południowa)
* Ladrones (Złodzieje)
* Carlitos y el campo de los sueños (Boisko z marzeń)

i kilka innych filmów, w których grali naprawdę małe epizody, a nie potrafię przypomnieć sobie tytułów... co do filmów z lektorem to większość z nich była/jest emitowana na cinemax lub cinemax2...a kilka dni temu został wyemitowany ostatni odc. serialu "Paco i jego ludzie" na AXN Crime

ocenił(a) serial na 10
RiDka

a 16 września do polskich kin trafia nowy film Pedro Almodóvara "La piel que habito" (Skóra, w której żyję), w którym zagrała Blanca Suárez

ocenił(a) serial na 9
RiDka

No, Almodovara też widziałam, ale póki co to jeszcze jest niedostępne... Też widziałam, że "Ślepe słoneczniki" na Cinemaxie puszczają, ale kurdę nie mam nigdzie dostępu do tego kanału... :/ A rozumiem, że tam mam szukać, na necie nie ma nigdzie chyba...? Dlaczego nike tego jakoś nie udostępni?;p

ocenił(a) serial na 10
anulka88

"Ślepe słoneczniki" i "Złodzieje" widziałam na chomiku jest tam też "Paco i jego ludzie" choć nie wszystkie odcinki ...a reszty nie wiem gdzie szukać, ale pewnie też są na chomiku, czy playtube...

ocenił(a) serial na 9
RiDka

"Złodzieje" już pobrałam (gra tam taki chłopaczek z "4 piętra", tzn. w tym filmie był chłopaczkiem ;p bo tutaj to całkiem, całkiem) ale nie z chomika, tam trzeba jakoś wykupywać, żeby było więcej MB do pobrania, szkoda kasy... :/ Chociaż bardzo bym chciała zobaczyć "Ślepe słoneczniki"... :)

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Tak to właśnie on, grał też z Aną de Armas w "Hispania, la leyenda"...cóż teraz wygląda jeszcze lepiej. A film bardzo polecam, ja go uwielbiam ;)

ocenił(a) serial na 9
RiDka

Też mnie ciekawi ten serial, w ogóle pooglądałabym sobie coś innego, żeby po prostu zobaczyć jak sobie poradzili gdzie indziej, ale ten język... Nie ma szans na oryginał, bo u mnie jest gorzej niż tragicznie :PP A z samego obrazu to też gówno nie oglądanie :PP Ehhh... Może kiedyś ktoś się zlituje, albo tv wpadnie na pomysł wyemitowania... :)

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Byłoby super, gdyby tv wyemitowało "Hispania, la leyenda" , "El barco" , czy chociażby "Los protegidos" (w 3 temporadzie ma pojawić się Marta Torne)...seriale są naprawdę warte obejrzenia :)
Dlatego mam wielką nadzieję, że nasza telewizja zainteresuje się hiszpańskimi serialami, a nie tylko tymi z USA

ocenił(a) serial na 9
RiDka

Ja już nie marzę, żeby TVP Polska to wyemitowała, może być jakiś inny program, np. nie wiem... AXN, TVN, TV4, już Canal+ jest bardziej dostępny, czy nawet (o zgrozo dla tego szitu) Tele5 czy Puls :D Cokolwiek ;p