PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5415
Internat
powrót do forum serialu Internat

ja jej nie cierpię...co za głupi babsztyl!

ocenił(a) serial na 7
Wazzzka

a Wy?

ocenił(a) serial na 10
Wazzzka

A ja ją lubię. Nie wiem, skąd Twoje negatywne nastawienie.

Wazzzka

tezz jej nie lubie!

ocenił(a) serial na 10
cocoatea

ja ją lubię

elinternado

Nie znoszę jej. Od początku aż do końca.

ocenił(a) serial na 10
Wazzzka

a ja jej nie lubiłam na początku, a potem zaczęłam lubić ^^

Wazzzka

Spoko, i tak zginie.

KeiChan

Po prostu było w niej coś mocno irytującego.
Nie lubię :|

Kateri_chan

Mnie wkurzała na początku jak co chwila przeskakiwała z Marcosa na Ivana i odwrotnie, ale po pewnym czasie się do niej przyzwyczaiłam.

KeiChan

masz rację, to było nieco drażniące, ale z czasem bardzo ją polubiłam. poza tym jest przepiękna <3

ocenił(a) serial na 10
Wazzzka

nic do niej nie mam...trochę było mi jej żal, że zginęła...i to przez Roque!! A po za tym zawsze kibicowałam jej i Marcosowi ;((

ocenił(a) serial na 10
Wazzzka

NIezbyt ją lubię ale może być...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Od początku ją polubiłam, jest odważna i napędza akcję, bez niej pewnie wszyscy (gdyby mogli) wyjechaliby z internatu. Poza tym to jej przeskakiwanie z Marcosa na Ivana i odwrotnie, dobre to nie było, ale czy ja wiem, obydwaj mężczyźni podobają mi się na swój sposób i sama nie wiedziałabym, którego wybrać :D

ocenił(a) serial na 10
vaduz

Ja może tego trochę nie rozumiem, ale mogła wybrać Marcosa. Wiedziała, że Na Ivana leci Wiki, zresztą Ivan by sobie poradził z dziewczynami, bo jest przystojny. Ulitowała się nad nim choć zawsze kochała Marcosa.Nie chciała go zostawiać samego. A Marcos odrzucony poczuł się przygnębiony i zakochał się w Amelii. Gdy Carol zaczęła woleć Marcosa był już z Amelią. Więc Carol mogła wrócić do Ivana, lecz był już zajęty przez Julię. Niestety Amelia i Marcos musieli się rozstać i Carol miała drogę wolną do Marcosa, lecz niezbyt długo... Straciła jego zaufanie mówiąc, że Amelia jest zła i działa z Noiretem. Wtedy Marcos wrócił do Amelii i Carol została wreszcie wyrolowana. Tak to widzę. To prawda, że napędza w działaniu trochę... Ale z tymi chłopakami grubo przesadza. I nie wiem czemu im się tak podoba. Nie jest ładniejsza od Wiki ani mądrzejsza.

Ellen Page

Duże oczy, pełne usta, duży biust?

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Chłopak??

Ellen Page

Carolina. Pytasz, dlaczego się tak podoba. Tak naprawdę nie wiem, ale zgaduję, że może przez te cechy... No i nie jest taka brzydka, ładniejsza od Victorii.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

No dobra może i masz rację. Nie mi to oceniać. Ja mogę oceniać facetów. Najprzystojniejszy - Mateo

Ellen Page

Powtórzę, w sumie brzydka nie jest, choć sama nie chciałabym tak wyglądać. No i pewnie nie patrzą na sam wygląd, zalety jakieś ma.
Ale ładniejsza jest Julia czy Rebeca. A co do facetów, to żaden mi się aż tak nie podobał.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Hmm... U mnie Mateo zaplusował dłuższymi włosami :PP a tak poza nim to lubiłam Martina i Hektora...

Ellen Page

Ja tam lubię Carolinę.

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

A którego chłopca najbardziej?? Ja tam też ją lubię, ale zaczęłam ją lubić od jej śmierci...

Ellen Page

Z chłopaków to chyba Ivana, chociaż jestem dopiero na 5 sezonie, więc może się to zmieni :)

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Ja nie wiem czemu, ale zawsze też lubiłam Camilo i Saula...

Ellen Page

Ja lubię jeszcze Fermina.

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Też fajny... W sumie to prawie każdego lubię. Ostatnie sezony są przecudowne...

Ellen Page

Ja najbardziej Fermina. Ogólnie to jedna z najlepszych postaci. Teraz znowu oglądam Internat, tym razem z mamą (co jest osiągnięciem, bo ją mało który serial wciąga) i tym razem lubię Ivana, nawet bardzo, a wcześniej denerwowała mnie jego bezczelność. Martin też spoko.
A mnie irytowało dużo osób. Carolina, Vicky, Roque, Marcos...

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Mnie nawet nie, ale oglądałaś któryś z tych seriali:
Paco i jego ludzie, los protegidos lub Gran Hotel, bo zastanawiam się który z nich zacząć...

Ellen Page

Zacznij Gran hotel, jest świetny.
Ja też raczej większość lubię, nikt mnie jakoś szczególnie nie irytuje. Vicky i Roque też lubie.

elenkaa

Popieram, GH jest super.

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Mnie irytują tylko Havier, Paula i Irene Espi...

Ellen Page

Tylko Gran Hotel, ale polecam, szczególnie, że gra tam Yon.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Dzięki to pewnie w weekend lub jak będę mieć więcej wolnego czasu zacznę :PP

Ellen Page

A El Barco jest na podobnym poziomie do El Internado?

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Tak. Ja bym powiedziała, że nawet lepszy, ale to kwestia gustu... Z niecierpliwością czekam na 3 sezon :((

Ellen Page

W sumie nie wiem, czy chcę zaczynać, opinie są różne i słyszałam, że gorszy. Ale jak lepszy, to jeszcze gorzej, bo się wciągnę i potem będę tylko o serialach myśleć x.x A już oglądam 3 i czekam na 3 kolejne premiery.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

No ale na razie El Barco ma 2 sezony... El Barco - akcja dzieje się na statku jak sama nazwa wskazuje, ale jak i w El Internado akcja przesadzona ale i tak je właśnie za takie irracjonalne wątki lubię :PP Zdradzę tylko, że El Barco jest o SPOILER Z 1 ODCINKA EL BARCO zatopieniu świata i właściwie wszystko kręci się wokół akceleratora cząstek (bo to on to spowodował) i gra tam Julia i Rebeka (Rebeka gra Julię). trochę skomplikowane ale wspaniałe... nie brakuje też wątków miłosnych a zwłaszcza między Blancą (serialową w internacie Julią) a Mario Casasem, którego średnio ja lubię ale mi nie przeszkadza. Podobnie o Internatu jest tam dużo sekretów, ale mniej i akcja jest rozwijana szybciej...

Ellen Page

Może spróbuję. Po Dexterze i El Internado jak znowu skończę.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Internat oglądasz 2 raz?? Ja bym tak nie mogła. Mam zbyt mało czasu :((

Ellen Page

Też mam mało czasu, ale po prostu nie tracę go na nic innego jak na obowiązki i oglądanie serialu.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Ja to mam różnie... Czasem trzeba zrobić coś innego i potem nie ma czasu...

Ellen Page

A ja po prostu przychodzę do domu, jem, idę z psem, uczę się, czasem piszę/czytam, oglądam serial(e), uczę się i koniec xD

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Hmmm... Ciekawe... Ja muszę się w tym miesiącu strasznie dużo uczyć... :((

Ellen Page

Która klasa?

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

A nie powiem ale zdradzę tylko, że mam aż tak dużo materiału gdzieś do listopada :((

Ellen Page

Ja 2 liceum. Teraz staram się tylko z przedmiotów, które zdaję, więc... jest o wiele wiele lepiej niż np. w gimnazjum, gdzie kułam ze wszystkiego xd

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Aha, bo ja muszę bardzo kuć z matmy... Jestem dobra, ale muszę dużo przerobić książki w domu...