PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Dzięki temu serialowi, zacząłem się interesować Hiszpanią jako krajem - jego kulturą, językiem filmami, literaturą, historią, ludźmi, którzy tam żyją.
Na bieżąco teraz jeżdżę do Barcelony.
Co do serialu - majstersztyk wśród tego typu rozrywek - wyśmienite aktorstwo, barwne i ciekawe postacie, intrygująca, trzymająca w napięciu fabuła, mnóstwo zwrotów akcji i wyjątkowe zakończenie. Zapadnie wam w pamięć na długo, ale uważajcie - tak wciąga, że możecie za jednym zamachem obejrzeć wszystkie sezony.
Jedyne minusy to bezsensowne wątki z udziałem 8-10 letnich gówniarzy, którzy robią i gadają głupoty cały czas, oraz to, że oczywiście młodzież licealną znów grają tu 22-24latkowie. Ale to dość częsty zabieg.
Polecam ten serial młodzieży, ale też każdemu, kto lubi interesujące historie, kryminały i horrory. Nie zawiedziesz się.

P.S. Nie oglądajcie wersji rosyjskiej tego serialu pt. "Zakrytaya shkola". Jest to dokładne przeciwieństwo "Internatu", jego wyjątkowo żenująca podróbka, która nadrabia tylko aktorstwem i ładnymi aktorkami.

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Ja podpisuję pod przedmówcą, chociaż niektóre wątki z dziećmi były dosyć śmieszne;D

ocenił(a) serial na 10
Emcia1234

Też się zgadzam :) ale w tym serialu nienawidzę dzieci a szczególnie Pauli :/