PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Będzie mógł ktoś nagrać te odcinki i je gdzieś wstawić ,bo na normalnym AXN , te odcinki będą jakoś na jesieni . , .

ocenił(a) serial na 10
kamil800

ja mogę nagrać na dekoderze z N, ale gorzej będzie z wstawieniem, bo nie da się chyba zgrać nagranych plików z dekodera na kompa czy coś ;/ przynajmniej ja nie wiem jak to zrobić.

ocenił(a) serial na 10
mellee

Nie mam N-ki, ale myślę, że można spróbować wypuścić sygnał przez eurozłącze na inny recorder.
Przez USB niestety nie da się podłączyć N-ki do kompa.

ocenił(a) serial na 10
kamil800

Już jest 1 odcinek 3 serii na chomikuj.pl. Wystarczy wpisac w wyszukiwarkę :)

ocenił(a) serial na 10
mariik

generalnie nie polecam niczego udostępniać na chomiku, bo niedawno policja zgarnęła kilku kolesi z mojej szkoły (w tym jednego z najlepszych uczniów) za nielegalne udostępnianie plików. a poza tym strona ma być niedługo zlikwidowana, choć nie jestem pewna czy to prawda.

ocenił(a) serial na 10
mellee

Oj to muszę usunąć szybko swoje konto. Ale jak nie z chomikuj to z czego pobierać? Na torrentach nie ma. A El Internado na DVD w Polsce nie wyjdzie. Tylko na chomikuj jest ten serial. Mam jeszcze 1 gb transferu to go pobiorę.

ocenił(a) serial na 10
The_Shedow

Na DVD tylko w Fan-Edition.

Każdy może zrobić.
Ja swoją robię.

casic

Hej wszystkim fanom. Moja mama bardzo polubiła ten serial ale dlatego że leci on teraz wyłącznie na AXN Crime nie ma szansy go oglądać ponieważ posiadamy tylko zwykły AXN i zwracam się z prośbą czy mógłby ktoś w jakiś sposób podzielić się ze mną swoimi zbiorami 3 sezonu z lektorem? 1 i 2 sezon posiadam... i tak jak udało mi się już wdrożyć w temat pewnie należą do Casic.... i tu też pytanie do Ciebie czy istnieje jakiś sposób żebyś mogła podzielić się swoimi nagraniami? Pozdrawiam wszystkich fanów.

Natalix

2 sezony z lektorem są na RST ,musicie skołować sobie zaproszenie :) .

Niektórych filmów czy seriali nie znajdziecie na publicznych torrentach , załatwiać sobie zaproszenia i macie problem z głowy , na prywatnych ludzie zgrywają z TV a większość "rzeczy" nikt nie udostępnia dalej bo enconderzy sobie tego nie życzą i materiał jest tylko dla użytkowników strony proste . A wy dalej płaczcie i szukajcie wszystkiego na chomikach i publikach...albo piszcie "że nigdzie nie ma " powodzenia .

ocenił(a) serial na 9
WARIACIK

Ja oglądam już 3 sezon w tv, na zwyklym AXNie, dzisiaj 6 odcinek! Sie dzieje!! :D