od dzisiaj na AXN. Niezłe przyspieszenie. Najpierw każą czekać na III sezon, a później dają dwa pod rząd :) Ja tam nie narzekam co prawda, mogłoby to im w krew wejść :)
Nie mam pojęcia - oni mają w zwyczaju powtarzać wszystkie seriale z jednego wieczora ciurkiem tej samej nocy, więc pierwsza powtórka o jakiejś chorej, nadrannej godzinie.
A kiedy zapuszczą ponownie o godzinie bardziej ludzkiej - nie wiem. Może na stronie AXN coś znajdziesz.
Eee szkoda. Bo nic nigdzie nie mówili że nowy sezon będzie. Włączyłem bo myślałem że powtórka III jest a okazało się że to IV. Jutro już nowy odcinek jest. Codziennie nowy. Dziwne...
O 4: 30 dziś jest powtórka.
No dziwne :) szkoda, że tak późno mają emisję - nie każdy jest nocnym markiem. Co do tego, że odcinek za odcinkiem zapodają - może wreszcie poszli po rozum do głowy i kupili wszystkie sezony? :) 4.30 chora godzina ;)
:))))))) skoro zarwanie nocy Ci nie szkodzi :) to oglądaj. Mi też się często zdarza takie łapanie powtórek. A o tym IV sezonie dowiedziałam się też dzisiaj wieczorem, jak puścili zajawkę po Medium, w innym wypadku pewnie bym przegapiła. Swoją drogą nie wiem, co ten serial w sobie ma, ale jak się wpadnie w cug, to ciężko odstawić oglądanie.
No ciekawe co powiedzą jutro widzowie Internatu jak dowiedzą się że już jest puszczany i po przegapiali :) Ja idę spać żeby wstać o 4:30
AXN niedziela godzina 17:00, tak było najlepiej. Mogli nie zmieniać nic. Bo skąd ja te odcinki teraz ściągnę jak nigdzie ich nie ma bo nikt nie nagrał bo nikt nie wiedział. Ciekawy sposób walczenia z piractwem w tym AXN mają, "nikomu nie powiemy, to nikt nie nagra" :]
No a tak po za tym to wcale o tej 4:20 Internatu nie ma tylko jest blok reklamowy. I dziś był odcinek drugi. Oglądałaś pierwszy? Muszę ściągnąć innego wyjścia nie ma. Nie będę na łaskę AXN, nie potrafią puścić serialu normalnie.
zapraszam na forum serialu - http://www.internat.pun.pl/
tam jest wszystko o 4 sezonie , można również obejrzeć odcinki
informacja o 4 sezonie była tam już ponad miesiąc temu, więc każdy o tym wiedział :)
Pierwszy oglądałam, drugi też. A to, że wg programu publikowanego na stronie nie puszczają to porażka. Rzeczywiście ta 17.00 byłaby rozsądna. Co do ściągania - to wg moich źródeł ;) odcinek pierwszy pojawił się już w sieci.
Jestem świeżo po obejrzeniu 3 odcinka... :D Cholera... Ten serial jest naprawdę zaskakujący... :D Ivan... Julia... Marcos... Carolina... Amelia!! :)
P.S. pierwszy odcinek byl już wczoraj (środa) rano do ściągnięcia :)
No i wykrakałeś The_Shedow .
Stacja AXN nałożyła CPRM - protection na emitowane odcinki (zabezpieczenie przeciw kopiowaniu materiału na nośniki wymienne jak płyty DVD czy pamięci przenośne).
3 godziny się mordowałem, żeby zrzucić 4 odcinek sezonu 4 na HDD.
Zawsze można to ominąć. Ustaw kamerę przed telewizorem, dyktafon pod głośnikiem i nagrywaj :D