PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Witam mam dla wszystkich tych co pokochali ten serial wspaniałą wiadomość serial pojawi się wiosną na kanale AXN, będzie 3 i 4 seria :]

ocenił(a) serial na 10
Kravis

no co ty.!? :D
a my już wiemy o tym od dawna ^^

ocenił(a) serial na 10
mellee

jakoś nikt o tym nie napisał:P! wiec ja napisałem ma być od marca ;]

ocenił(a) serial na 8
Kravis

Nikt? madziak690 chyba nie uważa się za nikogo, a ona już 4 listopada napisała, że AXN wznowi emisję serialu na wiosnę. Nawet niedawno (3 stycznia) postak92 potwierdził, że pisał do AXN i odpisali, że 3 seria "poleci" na wiosnę. W tym temacie: http://www.filmweb.pl/topic/1176126/I+co+teraz.html

W każdym razie miło wiedzieć, że puszczą nie tylko 3 ale też 4 serię.

ocenił(a) serial na 10
Divine

too się czyta uważniej :D ;P hehe
ale fajnie, że puszczą też 4 serię ;D

ocenił(a) serial na 10
mellee

Więc przepraszam wszystkich urażonych :P Nie wiedziałem nie przebywam tu na tyle by móc wszystko wiedzieć. :)

ocenił(a) serial na 8
Kravis

Urażonych? Bez przesady :)

Tu jest tak niewiele tematów, szczególnie tych aktywnych, że nawet przebywając tu krótko łatwo to ogarnąć. Chyba, że się po prostu nie chciało.

ocenił(a) serial na 10
Divine

no chcieć też się nie chciało:(
Dziwne ale ja na twn serial trafiłem przypadkowo wracając po świetach do domu późno i włączyłem i mnie strasznie zaciekawił.

ocenił(a) serial na 8
Kravis

W Hiszpanii juz jest 6 sezon!!!!! cały czas trzyma w napięciu:)

ocenił(a) serial na 10
gavagai

więcej niż w napięciu. Wczoraj widziałam 8 odcinek "La Princesa de hielo" i nie mogłam przestać płakać... T.T

ocenił(a) serial na 10
lily1991

ja jestem właśnie na bieżąco z 6 sezonem ;) co prawda... niewiele rozumiem, ale kolega mi pomaga i mi tłumaczy troszku :D naprawdę jestem pod wrażeniem 6 sezonu :D pełen respekt ;D

Kravis

Jak podaje AXN na swojej stronie Internatu nie zobaczymy w marcu.

ocenił(a) serial na 10
Kamil

Oby został wyemitowany w kwietniu jak w zeszłym roku.

ocenił(a) serial na 10
kasia0504

Też mam taką nadzieję, choć Internat odkryłam dopiero w tym tygodniu (kończę oglądać 1 sezon) to już wiem, że to jeden z najlepszych seriali a do kwietnia na pewno nadrobię zaległości ;)

RiDka

RiDka,a gdzie oglądasz,w tv? czy może jest gdzieś do dostania,bo zacząłem oglądać od sez.2 a bardzo chce obejrzeć wszystko od początku

ocenił(a) serial na 10
boruf

Oglądam na YouTube, tu jest link do pierwszego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=gIIwkrgalp8&feature=related

RiDka

w jednej z ofert cyfry widziałem spis seriali - miały zachęcać do kupna cyfry i był Internat ale na AXN Crime.. Wie ktoś coś?

RiDka

Na AXN Crime juz od 15.03 zobaczymy powtórkę pierwszego sezonu, mam nadzieję że później poleci też sezon 2 i 3 :)

W każdym razie:

AXN Crime
*ODCINEK 1 SEZON 1
15.03 (poniedziałek) g.16 i 22;
16.03 (wtorek) g.12
*ODCINEK 2 SEZON 1
22.03 (poniedziałek) g.16 i 22;
23.03 (wtorek) g.12

http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?full/internat_29640

Czyli z tego wynika że będą puszczać 1 odcinek tygodniowo - więc jeśli nie zrobią jakiejś przerwy pomiędzy emitowaniem i wciąż będą puszczać 1 odc./1 tydz., to w NAJLEPSZYM WYPADKU pierwszy odciek 3ciego sezonu wypadnie na 7 czerwca.. co będzie moim zdaniem totalnie bez sensu, bo podczas emisji 5 odcinka przypadaja juz wakacje, wiec widzow bedzie mniej. No trudno, mam nadzieje ze sie myle :)

ocenił(a) serial na 6
aagusiaa_321

Już kiedyś o tym pisałem na tej stronie. I jak już coś to emisja pierwszego odcinka wypadnie 21 czerwca a nie 7 czerwca (6 odcinków 1 sezon + 8 odcinków 2 sezon = 14 odccinków więc 14 tygodni później zaczyna się sezon trzeci więc 21 czerwca):D. Wystarczyło tylko się rozglądnąć a nie powielać informacje.

aagusiaa_321

No dobra, a nie wiecie czy będą emitować na zwykłym AXN? Bo oglądałem jakiś czas temu w weekendy od 1 do 4 nad ranem . Ale już nie emitują.

ocenił(a) serial na 10
FireDesiGn

W polsce można El Internado jedynie ściągać. Na dvd w polsce nigdy się nie pojawi a na AXN nie będzie El internado. Tylko na AXN crime jak każdy wie. Widziałeś na AXN coś o El Internado nowego. Ale mogli by dawać na axn tak jak dawniej i beznadziejna pora emisji jest.

ocenił(a) serial na 10
The_Shedow

The Shedow : "Na dvd w polsce nigdy się nie pojawi a na AXN nie będzie El internado."

To zrób sobie sam DVD.
Ja tak zrobiłem, a ponieważ bez kompresji odcinki wychodzą ponad 2 GB to wiesz jaka jest jakość.
Dlatego wrzucam tylko 2 na jedną płytę, żeby nie tracić na jakości.

Znalazłem też osobę, która zrobiła bardzo profesjonalne okładki.
Kapseli na płyty zrobiłem sam.

Teraz mam profesjonalnie przygotowane Home Edition i mam w nosie, czy jakiś dystrybutor raczy to wydać.

ocenił(a) serial na 10
casic

jeśli chcesz możesz mi zrobić a ja ci potem zapłace.

ocenił(a) serial na 10
The_Shedow

Nie robię DVD na zlecenie.