Witam mam dla wszystkich tych co pokochali ten serial wspaniałą wiadomość serial pojawi się wiosną na kanale AXN, będzie 3 i 4 seria :]
Nikt? madziak690 chyba nie uważa się za nikogo, a ona już 4 listopada napisała, że AXN wznowi emisję serialu na wiosnę. Nawet niedawno (3 stycznia) postak92 potwierdził, że pisał do AXN i odpisali, że 3 seria "poleci" na wiosnę. W tym temacie: http://www.filmweb.pl/topic/1176126/I+co+teraz.html
W każdym razie miło wiedzieć, że puszczą nie tylko 3 ale też 4 serię.
Więc przepraszam wszystkich urażonych :P Nie wiedziałem nie przebywam tu na tyle by móc wszystko wiedzieć. :)
Urażonych? Bez przesady :)
Tu jest tak niewiele tematów, szczególnie tych aktywnych, że nawet przebywając tu krótko łatwo to ogarnąć. Chyba, że się po prostu nie chciało.
no chcieć też się nie chciało:(
Dziwne ale ja na twn serial trafiłem przypadkowo wracając po świetach do domu późno i włączyłem i mnie strasznie zaciekawił.
więcej niż w napięciu. Wczoraj widziałam 8 odcinek "La Princesa de hielo" i nie mogłam przestać płakać... T.T
ja jestem właśnie na bieżąco z 6 sezonem ;) co prawda... niewiele rozumiem, ale kolega mi pomaga i mi tłumaczy troszku :D naprawdę jestem pod wrażeniem 6 sezonu :D pełen respekt ;D
Też mam taką nadzieję, choć Internat odkryłam dopiero w tym tygodniu (kończę oglądać 1 sezon) to już wiem, że to jeden z najlepszych seriali a do kwietnia na pewno nadrobię zaległości ;)
RiDka,a gdzie oglądasz,w tv? czy może jest gdzieś do dostania,bo zacząłem oglądać od sez.2 a bardzo chce obejrzeć wszystko od początku
Oglądam na YouTube, tu jest link do pierwszego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=gIIwkrgalp8&feature=related
w jednej z ofert cyfry widziałem spis seriali - miały zachęcać do kupna cyfry i był Internat ale na AXN Crime.. Wie ktoś coś?
Na AXN Crime juz od 15.03 zobaczymy powtórkę pierwszego sezonu, mam nadzieję że później poleci też sezon 2 i 3 :)
W każdym razie:
AXN Crime
*ODCINEK 1 SEZON 1
15.03 (poniedziałek) g.16 i 22;
16.03 (wtorek) g.12
*ODCINEK 2 SEZON 1
22.03 (poniedziałek) g.16 i 22;
23.03 (wtorek) g.12
http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?full/internat_29640
Czyli z tego wynika że będą puszczać 1 odcinek tygodniowo - więc jeśli nie zrobią jakiejś przerwy pomiędzy emitowaniem i wciąż będą puszczać 1 odc./1 tydz., to w NAJLEPSZYM WYPADKU pierwszy odciek 3ciego sezonu wypadnie na 7 czerwca.. co będzie moim zdaniem totalnie bez sensu, bo podczas emisji 5 odcinka przypadaja juz wakacje, wiec widzow bedzie mniej. No trudno, mam nadzieje ze sie myle :)
Już kiedyś o tym pisałem na tej stronie. I jak już coś to emisja pierwszego odcinka wypadnie 21 czerwca a nie 7 czerwca (6 odcinków 1 sezon + 8 odcinków 2 sezon = 14 odccinków więc 14 tygodni później zaczyna się sezon trzeci więc 21 czerwca):D. Wystarczyło tylko się rozglądnąć a nie powielać informacje.
No dobra, a nie wiecie czy będą emitować na zwykłym AXN? Bo oglądałem jakiś czas temu w weekendy od 1 do 4 nad ranem . Ale już nie emitują.
W polsce można El Internado jedynie ściągać. Na dvd w polsce nigdy się nie pojawi a na AXN nie będzie El internado. Tylko na AXN crime jak każdy wie. Widziałeś na AXN coś o El Internado nowego. Ale mogli by dawać na axn tak jak dawniej i beznadziejna pora emisji jest.
The Shedow : "Na dvd w polsce nigdy się nie pojawi a na AXN nie będzie El internado."
To zrób sobie sam DVD.
Ja tak zrobiłem, a ponieważ bez kompresji odcinki wychodzą ponad 2 GB to wiesz jaka jest jakość.
Dlatego wrzucam tylko 2 na jedną płytę, żeby nie tracić na jakości.
Znalazłem też osobę, która zrobiła bardzo profesjonalne okładki.
Kapseli na płyty zrobiłem sam.
Teraz mam profesjonalnie przygotowane Home Edition i mam w nosie, czy jakiś dystrybutor raczy to wydać.