Od 12 sierpnia w AXN kolejna powtórka Sezonu 1.
Emisja odcinków o północy.
To już zakrawa na żarty.
Najgorsze to że jakoś od polowy września o ej samej porze będzie 4sezon liczę że będzie też na Axn crime ale wątpię w to mogę tylko liczyć na AXN player tam można oglądać dany odcinek przez tydzień taki swietny serial nie mogą go o jakies mądrej godz wlepić czasem mam wrażenie że AXn robi premiery z seriali które znamy z ogólnostepny kanałów a to co nowego jak internat to opólnocy dadzą
No to trzeba sobie ściągnąć. A ludzie ustalający ramówkę AXN Crime i AXN to są chyba jacyś idioci.
Najpierw puścić na AXN 2 serie rok później puścić już na innym kanale. A na dodatek doszła trzecia reklama a były tylko dwie.
przez te ich przerwy w emisji już nawet nie pamiętam dokładnie co się tam działo!! jak dla mnie powinni od początku puścic ten serial i o przyzwoitej godzinie:D i do tego chipsy i kakao!! hehe
A ja tam się ciesze :D . Zacząłem oglądać ten serial właśnie 12 sierpnia. Akurat przełączając kanały trafiłem na AXN i na ten serial i akurat na pierwszy odcinek! xD. Mocno mnie wciągnął. I mam takie jedno pytanko. Czy może nie wiecie, czy po 2 serii odcinków, które teraz lecą na AXN bd leciała 3 seria i potem następne??