PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Który był taki. U mnie np. śmierć Elsy. Prawie się tam nie popłakałam (ledwie co się
powstrzymałam), ale to jedyny taki moment. Jeszcze szkoda mi było troszkę Karoliny ale juz
nie tak bardzo. A co was najbardziej wzruszyło???

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Zdecydowanie śmierć Fermina/Carlosa. Ale to było do przewidzenia - tyle razy ocierał się o śmierć, że w końcu musiało to się tak skończyć.

ocenił(a) serial na 10
ferdasss

Też było piękne ale śmierć Elsy tak mnie wzruszyła, a zwłaszcza końcowa rozmowa jej z Jacintą.
-Zawsze cie kochałam
-wiem.
To było piękne...

Ellen Page

a to Elsa umrze? Jak fajnie, ze piszecie te komentarze, zawsze sie idzie cos dowiedziec!

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

W przedostatnim odcinku...Jak popatrzysz na temat z pytaniami to tam jest więcej spoilerów...

Ellen Page

Chcialabym na ten temat popatrzec, ale nie mam czasu. Kupa roboty w domu, wszystkie seriale sie zaczely od dzisiaj a ja dalej siedze nad tym Internatem i konca nie widac hahaha

Ellen Page

To Carol zginela przez tego malego wypierdka natury - Roque?? Masakra!! Jestem rozczarowana!

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

MI było jej żal, ale ja nawet lubię Roque. Ja mam tak zawsze...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Dla mnie śmierć Fermina i gdy jego duch pojawia się Juli. :(

ocenił(a) serial na 9
Swan94

Dla mnie również śmierć Fermina i Elsy.

ocenił(a) serial na 10
_lunatyczka_

a ja się wzruszyłam, gdy umierał Saul i jego rozmowa z Ferminem, no i oczywiście śmierć Fermina i jego "Warto było"

Ellen Page

Śmierć Carol. Tu wzruszenie chwyciło mnie za gardło. Ale gdy umarła Elsa, a po niej Fermin... No po prostu beczałam jak dziecko :c Plus jeszcze pod koniec, gdy Paula cytowała słowa Hectora...

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

Jakie słowa Hektora?? Nie pamietam...

Ellen Page

"Gdy kończył opowiadać bajkę, Hector zawsze mówił, że moje życie może być bajką najpiękniejszą ze wszystkich. Trzeba jedynie być odważnym, wierzyć w magię i być pewnym, że koniec będzie szczęśliwy" ;)

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

No tak. Już pamiętam...

ocenił(a) serial na 9
KeiChan

Zgadzam się, końcówka ostatniego odcinka najbardziej chwyciła za serce + śmierć Elsy i pożegnanie Fermina z Maria (jak wchodził do sali dla zarażonych)

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

To Carolina umrze? Jak tak to dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Odkryje kto jest zdrajcą i przez to SPOILER O ZDRAJCY Roque ją zabije przez przypadek, bo popchnie ją za okno i spadnie... Potem ją zakopie i ona się ledwie co odkopie ale ją znajdzie Marcos i nie zdąży im powiedzieć, że to Roque...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Czyli umrze definitywnie? Bo mi to daleko do końca dopiero oglądam ostatni odcinek 1 sezonu :) nierozumiem tego ,,i ona się ledwo co odkopie'' dlatego pytam sie czy definitywnie umrze ;p

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Tak. Bo ona po takim upadku to wiadomo, że będzie miec problem z kręgosłupem - ruszanie rąk (a to dopiero w 6 sezonie), lepiej nie czytaj forów bo zepsujesz sobie tajemnicę...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

No dobrze ale ostatnia podpowiedz... :D W 7 sezonie zabraknie jej ale czy tylko Caroliny czy ktoś jeszcze ze studentów :) ?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

NIe ma Cayetano, ale to wcześniej zginął, jeśli ci chodzi tylko o studentów, bo z dorosłych to poginęli i poożywali... Dojdzie Julia, Amaia i kartonowa twarzyczka - Ruben...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

OOO jaka szkoda Cayetana to ten z lokami ? Te odcinki trwają tyle a ja muszę się uczyć...a ja jestem taka ciekawa :p

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Ja obejrzałam wszystko w wakacje... :))) Skoczyłam 1 lub 2 września... No nauka tyle trwa... Jedynym minusem jest długosć odc. Też mnie to denerwowało i w pewnej chwili (5 lub 6 sezon) miałam zrezygnować, ale jak skończyłam sezon to się ciekawie akcja rozwinęła i oglądnęłam do końca...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Taka podpowiedz czy zaskoczyło cię bardzo jak się skończył sezon?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Sorry serial :P ?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Właściwie o większość wyczytałam z forów ale Amaia.... Wydawała się spoko.... :(((

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Ok koniec heh :p Muszę sama dojść do wszystkiego :p Dzięki wielkie :))

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Nie ma za co... Służe pomocą :))