Skąd Maria wiedziała, że Ivan jest w internacie? Oglądałam wszystkie odcinki i nie wiem chyba to przeoczyłam. Wiem, że matka Iwana się z nią skontaktowała ale przecież ona została potem zabita a Ivan miał wtedy chyba 3/4 lata jeśli dobrze pamiętam, to jeszcze nie był w Czarnej Lagunie wiec ona jej tego raczej nie powiedziała. Wie ktoś czy i kiedy to zostało wyjaśnione?
Może wtedy już mieli kawałek Laguny i było wiadomo, że tam będzie chodził do szkoły...
A to nie było tak, że ona nawet nie wiedziała jak on się nazywa (chyba nie wiem dokładnie) czegoś nie wiedziała bo szperała w papierach Hektora i chyba szukała grupy krwi bo on (Ivan) miał rzadką tak?? W sumie to nie jest odp na Twoje pytanie ale teraz zaczęło mnie to zastawiać. :)
właśnie ona wiedziała tylko że jej syn jest w czarnej lagunie i znała jego grupę krwi, zastanawia mnie to skąd niby wzięła tą informację, ale chyba ten wątek nie został wyjaśniony
a tak trochę odbiegając od tematu - to kiedy Ivan dowiedział się, że to Maria jest jego prawdziwą matką?
Nie wiem gdzie jestes, ale do Internatu przyjechał Toni SPOILER ojciec biologiczny Ivana i MEGA SPOILER gdy umierał powiedział, ze najlepsze co go w życiu spotkało to jego matka - Maria i odtąd wiedział... Nie pamiętam numeru odcinka ale chyba przy końcu 4 sezonu. Mogę się mylić co do odcinka...
Dzięki, już to kiedyś ogl, a teraz postanowiłam dla przypomnienia, a nie mogłam się doczekać kiedy to się wyjaśni ;)
EllenPage ja tez większość odcinków oglądałam na kinomaniaku, ale kilku nie ma i polecam Ci forum:
http://www.internat.pun.pl/ tam w zakładce download znajdziesz wszystkie odcinki do ściągnięcia za darmo ;)
Na początku mnie denerwował, ale potem stwierdziłam, że jest całkiem sympatyczny ;)