PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Skąd Maria wiedziała, że Ivan jest w internacie? Oglądałam wszystkie odcinki i nie wiem chyba to przeoczyłam. Wiem, że matka Iwana się z nią skontaktowała ale przecież ona została potem zabita a Ivan miał wtedy chyba 3/4 lata jeśli dobrze pamiętam, to jeszcze nie był w Czarnej Lagunie wiec ona jej tego raczej nie powiedziała. Wie ktoś czy i kiedy to zostało wyjaśnione?

ocenił(a) serial na 10
sabter

Może wtedy już mieli kawałek Laguny i było wiadomo, że tam będzie chodził do szkoły...

ocenił(a) serial na 9
sabter

A to nie było tak, że ona nawet nie wiedziała jak on się nazywa (chyba nie wiem dokładnie) czegoś nie wiedziała bo szperała w papierach Hektora i chyba szukała grupy krwi bo on (Ivan) miał rzadką tak?? W sumie to nie jest odp na Twoje pytanie ale teraz zaczęło mnie to zastawiać. :)

paula230394

właśnie ona wiedziała tylko że jej syn jest w czarnej lagunie i znała jego grupę krwi, zastanawia mnie to skąd niby wzięła tą informację, ale chyba ten wątek nie został wyjaśniony

ocenił(a) serial na 10
sabter

Ale powinna też wiedzieć dzień urodzin...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

a tak trochę odbiegając od tematu - to kiedy Ivan dowiedział się, że to Maria jest jego prawdziwą matką?

ocenił(a) serial na 10
Swan94

Nie wiem gdzie jestes, ale do Internatu przyjechał Toni SPOILER ojciec biologiczny Ivana i MEGA SPOILER gdy umierał powiedział, ze najlepsze co go w życiu spotkało to jego matka - Maria i odtąd wiedział... Nie pamiętam numeru odcinka ale chyba przy końcu 4 sezonu. Mogę się mylić co do odcinka...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Dzięki, już to kiedyś ogl, a teraz postanowiłam dla przypomnienia, a nie mogłam się doczekać kiedy to się wyjaśni ;)

ocenił(a) serial na 10
Swan94

Ale co do odc. nie jestem pewna, bo jestem na początku 6 sezonu...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Spoko, mam nadzieje, że już niedługo ;)

ocenił(a) serial na 10
Swan94

No nie wiem.. W którym jesteś sezonie???

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

dopiero początek 4.

ocenił(a) serial na 10
Swan94

A gdzie oglądasz???

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

5 odc.

ocenił(a) serial na 10
Swan94

A na stronie czy gdzieś w tv, bo ja ogl. na kinomaniaku...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

EllenPage ja tez większość odcinków oglądałam na kinomaniaku, ale kilku nie ma i polecam Ci forum:
http://www.internat.pun.pl/ tam w zakładce download znajdziesz wszystkie odcinki do ściągnięcia za darmo ;)

ocenił(a) serial na 10
dolcia94

Dzięki, ja jak jakichś nie ma to oglądam na ii tv albo na serialeonline...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Ja też ogl wszystkie na ii tv ;)

ocenił(a) serial na 10
Swan94

Ja większość na kinomaniaku. Doszłaś do Toniego???

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

tak, w końcu ;)

ocenił(a) serial na 10
Swan94

Według mnie ta postać nie jest taka zła jak się wydaje...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Na początku mnie denerwował, ale potem stwierdziłam, że jest całkiem sympatyczny ;)

ocenił(a) serial na 10
Swan94

Ja miałam tak samo. Szkoda gościa...