PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5417
Internat
powrót do forum serialu Internat

Jak dla mnie:
1. El Internado
2. El Barco
3. Gran Hotel

Na razie znam tylko te trzy. A Wy?

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Oj nieładnie :)

Aguila Roja 4 sezony poleciały na TVN7.
Mam nagrane.

casic

Co nieładnie? :)

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Nie ujęte w rankingu seriali hiszpańskich. Mój rank :

1. El Internado
2. Aguila Roja
3. Los Serrano
4. Genesis
5. Verano azul (serial mojego dzieciństwa emitowany w TV pod tytułem Niebieskie lato )

ocenił(a) serial na 10
casic

Ja oglądałam :
El internado
El barco
Luna, el misterio de Calenda
Los hombres de Paco
Gran Hotel
Są genialne. Naprawde polecam wszystkie 5!!! ;)

asia5113

Znając życie niedługo zacznę <Los hombres de Paco. Znając siebie, wciągnę się i nie będę potrafiła ograniczyć oglądania.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Los hombres de Paco jest genialne jesli sie oglada w oryginale!! Naprawde polecam!

asia5113

Oryginalne, w sensie bez lektora? Nienawidzę lektora.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

tak, w sensie, że bez lektora ;)
Też nie lubię lektora ;p

asia5113

A co z tego jest przetłumaczone? Wiem, że El Internado, El Barco i Gran Hotel? Coś jeszcze? Bo seriale hiszpańskie są super :)

ocenił(a) serial na 10
Svitkonaa

Luna, el misterio de Calenda i Los hombres de Paco też są ;)

ocenił(a) serial na 9
Svitkonaa

El Internado, El Barco i Gran Hotel sa genialne. Sprawdze Luna, el misterio de Calenda i Los hombres de Paco. Polecacie cos jeszcze?

ocenił(a) serial na 9
keteek

Jeszcze Los Protegidos i Angel o Demonio ogladalam i byly swietne.

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

moim zdaniem el barco rządzi

asobrosa

1. El internado - który jest równiez moim ulubiony serialem ze wszystkich, które oglądałam.
2. Gran Hotel - szkoda, że brakuje napisów do trzeciego sezonu, bo serial rewelacyjny.
3. El Barco - początek bardzo dobry, później już trochę gorzej, ale i tak zaliczam go do rewelacyjnych seriali.

4. Los protegidos - jestem dopiero po pierwszym odcinku, więc nie wiem, jak będzie stał w rankingu, ale serial jest bardzo, ale to bardzo obiecujący :)

elenkaa

Internat najlepszy. Co do El Barco zgadzam się z elenkaa - trzeci sezon trochę im nie wyszedł. 'Luna...' też dobra.
Z niewymienionych polecam jeszcze 'Angel o demonio' - jeśli ktoś lubi fantastykę

A gdzie udało Ci się znaleźć 'Los protegidos' jeśli mogę zapytać. Kiedyś chyba znalazłam któryś odcinek na youtube, ale jakiś środkowy, a chciałabym zacząć od początku.

kat_

Na razie jest tylko jeden odcinek przetłumaczony, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość :)

Trzeba usunąć spacje :)

int e r na t.pu n.pl/viewtopic.p hp? pid=42871#p42871 - tutaj trzeba być zalogowanym, ale przynajmniej jest za darmo

elenkaa

Też polecam Angel o Demonio. Świetny i wciąga na maksa

Hmm_Ciastko

1.Luna, el misterio de Calenda
2.Internat
3.El Barco
4.Gran Hotel.

ocenił(a) serial na 10
cocoatea

1. El Internado
2. El barco
3. Angel o demonio
4. Gran Hotel
5. Sin identidad
6. Bajo sospecha
7. Luna, el misterio de Calenda

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Ja oglądałem jedynie trzy produkcje hiszpańskie i powiem że z chęcią bym zobaczył inne ale w naszym kraju są trudno dostępne :) a seriale z Hiszpanii są świetne i wkazdym z tych trzech jest nutka humoru :) szkoda ze na Polskie ekrany dociera ich tak mało a za to promuje się durnoty
1- Gran Hotel
2 - El Internado.
3 - El Barco

El Barco byłby wyżej ale każdy kto oglądał zna koniec wiec nie będę opisywał mi nie przypadł do gustu

Planuje zobaczyć
Luna, el misterio de i Águila Roja z tym ze z tego co sprawdzałem ciężko znaleźć sezony 6 i 7 a ponoć nawet jest i 8

użytkownik usunięty
Baal

El Ministerio del Tiempo
najlepsze z najlepszych

ocenił(a) serial na 8

Racja widziałem urywki ale nie znam hiszpańskiego a nigdzie nie mogę znaleźć tego serialu nawet z napisami :(
po hiszpańsku jedynie zna parę sów min popularne "de puta madre"

użytkownik usunięty
Baal

Hej. Tutaj jest przetłumaczone pierwszych 5 odcinków http://www.dailymotion.com/playlist/x4f650/1#video=x40frus

ocenił(a) serial na 8

dziękuje jesteś WIELKI

ocenił(a) serial na 10
Baal

A masz te napisy do el mistero del tempo dasz?

ocenił(a) serial na 8
Baal

Oj zmieniło się u mnie w ocenie
Bezapelacyjnie na chwile obecna na pierwszy miejscu jest internat oczywiście wersja oryginalna Hiszpańska nie ta radziecka :)

1.-El Internado.
2- Luna el misterio de Calenda
2 - El Ministerio del Tiempo
3 - Gran Hotel
4.- El Barco
5.- El corazón del océano

Za niedługo będę oglądał Angel o Demonio zobaczymy czy cos się zmieni.
ps. mała prośba jak ma ktoś namiary na inne seriale które można za free zobaczyć proszę o linki :) z góry dziękuje wam kochani

Baal

vis a vis
bardzo dobre

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

El Internado to mój top of the top!

reszte serialów które tu były wymienione też polecam, a z niewymienionych polecam również Cumbia Ninja <- serial hiszpański rzadko wymieniany a całkiem przyjemnie się go ogląda

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

znam wszystkie trzy i bardzo mi sie podobaly, zna ktos jakies podobne i moze polecic?

ocenił(a) serial na 9
keteek

z hiszpanskich znam jeszcze angel o demonio i los protegidos