PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

wyczytalam na internecie ,ze w odc 7 , 7 sezonu Carolina ma byc zamordowana. Sprawca jest podobno Roque. Czy to prawda? Dlaczego ja zabil? Nie wytrzymam do 7 sezony, jestem dopiero na 3. z gory dzieki za odp

sylwia7863

wg mnie bez sensu jest dowiadywanie się co będzie 4 sezony dalej. Oglądaj spokojnie, a zrozumiesz :)

tazla

po prostu nie moge uwierzyc ,ze Roque bylby zdolny do czegos takiego

ocenił(a) serial na 9
sylwia7863

Oglądaj dalej a przekonasz się co go popchnęło do czegoś takiego... Wszystko zostanie pomału wyjaśnione :)

A i też nie rozumiem takich zapaleńców... Jestem na początku, ale powiedzcie co będzie przed finałem... :D To po co oglądać? Poczytać streszczenia odcinków i z głowy, a jak chce się oglądać, to siadać i oglądać i nie marudzić, serial jest tak świetny i tak zrobiony, że nie trzeba się zmuszac do oglądania :p

ocenił(a) serial na 9
sylwia7863

Carolina odkryła, że ktoś jest kretem. Roque nie mając innego wyjścia uderzył ją, a ona wyleciała przez okno.

ocenił(a) serial na 10
julia1706

Mimo, że ją znaleźli to i tak już jej nie będzie w serialu, bo nie żyje tak? Też jestem ciekawa co dalej będzie.

ma123

Carolina zostanie zabita jakoś w połowie szóstego sezonu, a w 7 odcinku 7 sezonu dopiero dowiedzą się kto ją zabił.
I tak od jej śmierci niestety już się w serialu nie pojawi, w następnym odcinku <po tym odcinku gdy została zabita> będzie tylko jedna scena z nią i Marcosem pokazana, ale nic więcej...

ocenił(a) serial na 10
ForeverYou

Dzięki za informacje ;) Szkoda mi jej, aż się popłakałam jak ją zabił. Myślałam, że wytrwa do końca.

ocenił(a) serial na 6
ma123

Ja byłem w szoku jak on ją zabił, bez kitu, ale na końcu dostał to na co zasługiwał :P

ocenił(a) serial na 10
Picia_9

Może dobrze, że na końcu dostał to na co zasłużył. ;P
Na początku go nawet lubiłam, ale później jak zabił swoją najlepszą koleżankę to przestałam go lubić, bo to było podłe ;P

ma123

Podłe to mało co powiedziane :)
Znał Ją tyle lat, mógł powiedzieć. Przecież by mu pomogli. Ale nie, lepiej zabić przyjaciółkę....

ocenił(a) serial na 10
Damx123

To prawda mógł im powiedzieć, bo oni sobie na wzajem pomagali w internacie a on, żeby siebie uratować to ich zdradził....

ma123

Ja jego naprawdę nie rozumiem. Staram się, ale nie rozumiem. Amelie rozumiem, ok. Ale jego nie. Ok, rozumiem jakby to był wypadek, ale on chciał Ją dobić....

ocenił(a) serial na 10
Damx123

To było straszne jak ją pochował a ona jeszcze żyła...
Ale Roque nie zabił Amelie, chyba że pomyliłam fakty, bo zdaje mi się, że Hugo zabił ją i zakopał pod gruzami?

ma123

Nie zabił. Chodziło mi, że rozumiem dlaczego Amelie pracowała dla nich :)
Jej motywy, postępowanie rozumiem.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Amelie, też rozumiem. Mimo że później dla nich nie musiał pracować, bo jej brata nie było, ale później też okazało się, że musi z nimi być, bo chodziło o lekarstwo dla dziecka.

ocenił(a) serial na 10
ma123

Hej mam pytanie. Dlaczego Carolina to tzn. Ana odeszła z serialu? Miała coś ważniejszego do załatwienia? Czy po prostu znudziło się jej grać?odp.

ocenił(a) serial na 10
ania7733

Szczerze mówiąc to nie wiem, ale to trochę dziwne, że ona musiała odejść ze serialu przecież mogła grać dalej.

ma123

Ana de Armas odeszła, bo chciała się skupić na innych projektach... Chociaż to dziwnie, że nie wytrwała do końca.. w sumie to tylko półtora sezonu... A poza tym to w planie było, że zabiją kogoś z głównych bohaterów, ponieważ im spadała oglądalność (a nie ma nic lepszego dla oglądalności, niż kogoś zabić) i wtedy Ana sama zdecydowała się odejść..

ocenił(a) serial na 10
kat_

Aha dzięki za odpowiedź;)