PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Wielki Finał

ocenił(a) serial na 10

Już 13 października (środa) zostanie wyemitowany ostatni odcinek 'El Internado'.
Na chwilę obecną pozostały jeszcze 2 odcinki, emisja pierwszego z nich 11 października.
Więc powoli musimy zaczynać żegnać się z naszymi ulubieńcami :(

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Czekam z niecierpliwością na te dwa odcinki. Mam nadzieję, że nie uśmiercą tych postaci, które lubię;)

ocenił(a) serial na 10
lily1991

Co? To gdzie wy to niby oglądacie, że 13 bdzie ostatni odcinek? xd

ocenił(a) serial na 10
90210_xD

W oryginalnej wersji językowej w internecie> Ja właśnie obejrzałam przedostatni odcinek (premiera w poniedziałek, ale Hiszpanie mają talent do ściągania go dwa dni wcześniej z serwerów Antena 3). W każdym razie był baardzo emocjonujący^^

ocenił(a) serial na 10
lily1991

A no chyba, że tak ;)

ocenił(a) serial na 10
90210_xD

nie ma to jak znać hiszpański ;P

ocenił(a) serial na 10
lily1991

jaj już obejrzałaś... ja dopiero dziś znajdę wolną chwilę by go obejrzeć

ocenił(a) serial na 10
RiDka

a ja się jutra nie mogę doczekać. Antena 3 dała informacje że w ostatnim odcinku czeka nas na pewno jedna śmierć, która będzie "prawdopodobnie bardzo opłakiwana i oprotestowana" już się boję...

ocenił(a) serial na 10
lily1991

A o tym już czytałam... cały dzień mi piszą...ciekawe kto to?! jaj już jutro się dowiemy...
Dobra zabieram się za oglądanie przedostatniego odcinka ;)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

oj nie mogę się doczekać.. jeszcze tylko dwie i pół godziny...

ocenił(a) serial na 10
lily1991

i już. koniec. el final. Ktoś już widział, bo chętnie podyskutuje o nim

ocenił(a) serial na 10
lily1991

Se acabó ;( Świetny serial mimo, że czasem trochę naciągany. Jednak bardzo miło się oglądało i szkoda, że to koniec.
Znacie jeszcze jakieś fajne seriale tego typu po hiszpańsku?

ocenił(a) serial na 10
e_ona

koniec dobry, ale jedna rzecz mi się BARDZO nie podobała (Fermin que descansa en paz...)
a co do seriali to "Los Protegidos" a już nie koniecznie o takiej tematyce to the best - "Los hombres de Paco", "Fisica o Quimica", "Karabudjan" i "Sin tetas no hay paraiso"

ocenił(a) serial na 10
lily1991

Zgadzam się co do Fremina... bardzo smutny fragment. Jak mówił do Julii... jaj...aż się popłakałam
Szkoda, że to już koniec :(

ocenił(a) serial na 9
RiDka

Napiszcie coś więcej o zakończeniu.Bardzo ciekawa jestem jak to wszystko się zakonczyło.Paula i Marcos spotkali matke?

ocenił(a) serial na 10
anitab_22

Ogólnie można powiedzieć, że zakończenie było szczęśliwe, no może gdyby nie śmierć Fermina, a poza tym zginęli jeszcze Hugo i Amalia (co do niej to się cieszę, bo od początku jej nie polubiłam, a Hugo jak wiadomo...)
Marcos i Paula oczywiście spotkali matkę, która przybyła do nich z Hektorem...
haha jak sobie przypomnę Evelyn jak gadała jak nakręcona przy spotkaniu Pauli i Irene to jeszcze do tej pory śmiać mi się chce

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Z Hektorem??? Właśnie skończyłam oglądać 6 sezon i za parę dni zacznę 7 ale nie mogę się już doczekać. Hektor to jedna z moich ulubionych postaci. Dlatego się załamałam jak oglądałam jego śmierć w finale piątego sezonu. Oj koniec będzie bardzo ciekawy.

ocenił(a) serial na 10
anitab_22

Miało być Amaia a nie Amalia...

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Jak umarł Fermin poczułam się jakby mi serce pękało... ale śmierć Amayi była super - Vicky: "puta acoplada!". Przeczuwałam, że Internat skończy się ponownym pojawieniem się el buho

ocenił(a) serial na 10
lily1991

Fermin był jedną z moich ulubionych postaci i myślę, że wielu innych osób także, bo jego przecież nie dało się nie lubić...został bohaterem, bo uratował wszystkich a sam zginął.
Jego słowa do Julii były piekne, chyba bardzo długo ich nie zapomnę:
"Cuidalos ¿Vale? A los dos y no estéis tristes, ha valido la pena"

ocenił(a) serial na 9
lily1991

Wiem, ze troche po czasie ale zgadzam sie do Los Protegidos- troche inna tematyka ale duzo podobienstw do Internatu. Teraz biore sie za El barco/ Statek bo podobno podobny motywami.