Moja przygoda z tym serialem zaczęła sie w zeszłym roku. Oglądałam dwie pierwsze serie na AXN i bardzo mnie wciągnął, do tego stopnia, że nie mogąc doczekać sie następnych serii jakie miała nadawać AXN Crime (której zreszta i tak nie mam), zaczęłam oglądać na stronie hiszpańskiej telewizji Antena3videos. Podkreślam grubą kreską, że nie znam kompletnie hiszpańskiego(może za wyjątkiem kilkunastu słów po włosku - trochę zbliżonych fonetycznie i łamanego angielskiego), ale serial ogląda sie bardzo przyjemnie i ku mojemu zaskoczeniu bardzo wiele rozumiem. Właśnie jestem na etapie 5 odcinka w 6 serii. .... co tam się będzie dzieło!!!!!!!!!!!!!
Dla zainteresowanych podaję linka
http://www.antena3.com/videos/el-internado.html
Trochę objaśnień:
Na górze po lewej poszukajcieTemporada - to numer serii,
Capitulo - to numer odcinka.
Wcześniejsze odcinki są na końcu.Raczej sie nie da nic pomylić bo wszystko jest opisane. Każdy odcinek zaczyna się reklamą, którą nie da sie pominąć. Kolejne części odcinka ładują się automatycznie. Miłego oglądania
no jak teraz na AXN Crime leciał 4 odcinek 3 serii. To jajco z tego wiem. Bo po 3 seriach w sumie nic nie wiadomo i ciągle przybywa. A zamiast przetłumaczyć wszystkie i dać na DVD to puszczają 2 serie na rok.
I ty chyba żartujesz oglądać to po Hiszpańsku. Ja nic nie rozumiem.
Zrozumiesz jak tylko zaczniesz oglądać. Skoro AXN Crime nadało 4 odcinek 3 serii, spróbuj oglądnąć na hiszpańskiej telewizji następny odcinek. Sam stwierdzisz czy da się oglądać. Dla mnie bariera językowa już nie stanowi problemu. Kończę, bo właśnie zaczynam 8 odcinek 6 serii.
Najszybciej nauczysz się od zera języka oglądając coś bez napisów, ja w ten sposób zaczęłam naukę hiszpańskiego jakieś 3 lata temu, potem poszłam na kurs ale nie dla początkujących bo po teście wyszło, że kwalifikuję się wyżej, teraz znam hiszpański na poziomie B2 czyli diploma intermedio (zaawansowany) :)
Hej, przeczytałam właśnie Twojego posta i weszłam na tę stronę. Trochę znam hiszpański, więc chętnie obejrzę ten serial po hiszpańsku (właśnie jestem w trakcie oglądania go po polsku na AXN). Tylko, że jedyne co mogę obejrzeć na tej stronie to reklamy. Serial w ogóle mi się nie włącza, tylko po raz setny reklama nowego filmu Allena. Co robię źle? Help :)
Ja pierwszy sezon obejrzałam w dwa dni, koleżanka mnie namówiła i powiem, że serial jest bardzo fajny 8/10 :D Tylko, że mam dwa pierwsze sezony i tyle... AXNu nie mam... Wiecie skąd ściągnąć pozostałe sezony?? Z góry dziękuję :)
http://chomikuj.pl/rolvik/Dokumenty/Filmy/Seriale/Paco+i+jego+ludzie+-+polski+le ktor
Tu jest jeszcze trzeci sezon ale chyba nie cały ; ) ( tam z boku w folderach ma dodane )
Co jest z tym "chomikuj"?? Dużo osób podaje tą stronę, ale bodajże trzeba mieć tam konto żeby cokolwiek pobierać... ;/ Gdzieś indziej nie ma...? :)
No niestety trzeba mieć konto i żeby pobierać trzeba wysłać sms ;D ale warto bo nigdzie indziej raczej tego nie bd ;) przynajmniej ja nie znalazłam innej strony ;P
Na pebie są trzy pierwsze odcinki 3 sezonu, ale tylko tyle... A reszta? A swoją drogą to też polecam tą stronę, dużo rzeczy i teoretycznie nie trzeba zakładać konta ;p A o SMSie to już nie wspomnę... Głupota trochę... :/
Na torrenty.org są 2 pierwsze sezony po polsku. A tak to z chomikuj. Jak zamkną chomikuj to co to będzie. Ostatnio ktoś dawał na swój transfer 3 sezon po polsku. Trzeba było korzystać.