Od 1 października Internat będzie leciał na AXN tylko raz w tygodniu - w soboty, o 19:00.
cólera! że też musieli zmienić, no cóż, widocznie serial będę musiał dokończyć alternatywnym sposobem... ledwo co ścierpłem oglądanie w środku tygodnia po północy, to niemal 2, ale raz w tygodniu to już przesada :)
No, jak mówili, że zmienią godzinę to spodziewałam się, że puszczą z godzinę wcześniej czy coś :p No ale dobrze, że chociaż leci :D
eh, o ile go wyemituje, ale na logikę można wziąć, że skoro na razie emisja serialu jest od pon-pt, czyli 5 razy w tygodniu, a dziś będzie emitowany 2gi odcinek 4tego sezonu, to do 1.10 obejrzymy jeszcze 11 odcinków, co daje aż 1szy odcinek 5sezonu włącznie. Następnie od 01.10 będzie emisja serialu raz w tygodniu, co daje 21 odcinków do sezonu 7, a tym samym 21tygodni, czyli, odpowiadając na wasze pytanie, teoretycznie axn wyemituje sezon 7 dopiero 4 lutego 2012r. ;p
Nie jestem pewna czy dokładnie od poniedziałku do piątku, ale ta częstotliwość z jaką jest emitowany, mnie odpowiada (chociaż czasem jest mi wybitnie ciężko wytrzymać do końca ;)).
Sobota o godzinie 19 jest dobrym rozwiązaniem, jednak z drugiej strony męczarnią będzie czekanie cały tydzień na następny odcinek...
Ktoś zna przyczynę zmiany terminów?
I po Waszych rozmowach wnioskuję, że sezonów jest siedem i ani krzty więcej póki co?
freepick, jakie dokładne obliczenia hah ;D
AXN na facebook'u pisało czy odpowiada nam oglądanie naszych ulubionych seriali o tych porach co lecą.. I dużo osób pisało, że z powodu szkoły ciężko im się ogląda Internat. Ja też się zgadzam, bo jak śpię po 3, 4 godziny to się zbytnio nie wysypiam i często jest tak że przysypiam na odcinkach. I oni wtedy odpisali, że zmienią, ale że trzeba poczekać jakiś czas. No i myślałam, że po prostu zrobią trochę wczęśniej ale, że będzie codziennie.. A tu raz w tygodniu.. No nic :P Poczekamy sobie :D