hej, orientuję się ktoś czy AXN puści u nas 3 sezon ? jeśli tak to dajcie mi znać, bo nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat :(
z góry dzięki za info
Niestety 3 sezonu najprawdopodobniej nie będzie na AXN. Dla pewności sprawdziłam to jeszcze na stronie internetowej AXNu i od 26 lipca mają puszczać inny serial... Być może stacja zrobi sobie miesięczną lub dwumiesięczną przerwę w nadawaniu Internatu i potem da 3 serię? Może AXN wykupił na razie tylko 2 serie, na próbę żeby sprawdzić czy serial się spodoba widzom? W każdym razie mam wielką nadzieję że jeszcze zobaczymy nowe odcinki Internatu w polskiej telewizji :)
Mam nadzieję, że to ze względu na np przerwę wakacyjną zawieszają emisję serialu. Sama nie wiem czemu, ale wciągnął mnie ten serial i nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co dalej i nie poznać wyjaśnienia.
Mnie też wciągnął-na początku jakoś tak średnio mi się podobał, ale z każdym następnym odcinkiem coraz bardziej go lubię i liczę na rozwiązanie zagadki:)- A i AXN musi puścić 3 sezon, bo to by było bez sensu tak w środku przerywać:D