wiecie moze gdzie moge obejrzec serial z napisami? znalazlam tylko z lektorem a wole z napisami pomozcie ;]
NIe wiem czy znajdziesz gdzieś taką wersję... Na iitv . info (bez spacji) od któregoś sezonu są już napisy, wydaje mi się, że od 4
Hej, dopiero niedawno zaczęłam oglądać Internat byłam ciekawa czy bedzie interesujący ale okazał sie po prostu boski :D ściągam sobie go o razu całym sezonem ale strasznie wolno to idzie ( nawet tydzień :/) bo jest strasznie mało seedow ;( zalogowalam sie na stronie o ktorej wspominasz ale tam wszystkie linki (przynajmniej te z 4 sezonu) są juz nieaktywne ;(( czy dałoby sie cos z tym zrobić? Bardzo mi zależy :)
Z tego co pamiętam kilka osób dodawało i z różnych serwerów, próbowałaś wszystkie? Jak coś to polecam też torrenty lub PEB.
Tak próbowałam wszystkie linki i są pousuwane :( ściągam właśnie z torrentów, ale strasznie wolno się ściąga, czasem ściągnie się 1% na dzień
Tylko że ja sobie ściągam sezony i zgrywam na płyty, żeby jak kiedyś zatęsknię za tym serialem to zawsze sobie będę mogła obejrzeć :D
Nie polecam płyt, ja tak robiłam aż do niedawna, płyty się niszczą i teraz oglądam serial a i tak czasami musiałam oglądać odcinek online, bo z płyty nie poszło... :/
Radzę na kompie/laptopie lub dysk - o to już super sprawa :D
To trzeba czekać, albo jak koleżanka radzi - online.
P.S. zapraszam również na forum "Pamiętników..." bo widzę, że też oglądasz :)
ja mam już parę seriali tak nagrane i jak na razie nic się nie dzieje, a jeśli tak jak mówisz się zniszczą czy coś to wtedy obejrzę sobie online ;) no cóż dzięki będę czekać :) ooo chętnie wpadnę potem na stronkę, dzięki :D
Nom, pewnie że będę oglądała do końca, strasznie mi się podoba ten serial :) Tylko strasznie denerwuje mnie Elsa ;p
Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek 3 sezonu :) już nie mogę się doczekać żeby obejrzeć 4 sezon :D ale szczęka mi opadła jak sie dowiedziałam że to Noiret zabił Kajetana oO
Yilia, Internat możesz znaleźć online na kinomaniku, gdzie w rzekomym playerze z limitem chodzi bez problemu i bez limitu, a dodatkowo na forum starym Internatu powinny być odcinki też i na nowszym forum Elfanespaniol też są linki. Ja osobiście trzymam sobie wszystko na dysku zewnętrznym i to jest najlepszy sposób.. o, na chom.iku znajdziesz bez problemu niewiele ważące wszystkie odcinki.
Dzięki, ale ja nie mogę oglądać online bo mam jakiś problem z kompem, oglądam sobie pare minut i nagle mi sie wyłącza, wiec lipa :/ Juz zostało malutko do końca pobrania 4 sezonu wic spoko ;) ale bardzo dziękuje za pomoc :)
Czy są gdzieś napisy PRAWIDŁOWO przetłumaczone? Niestety te, które można znaleźć na stronach online, nie są w 100% prawidłowo przetłumaczone. I nie mam tutaj na myśli nieprzetłumaczonych kilku zdań, tylko całkowicie zmyślanych kwestii (niektóre) tak, jakby ktoś zgadywał, co mówili.
Zalogowałam się, żeby obejrzeć, ale niestety z limitem nie można, a aby obejrzeć bez limitu trzeba być użytkownikiem premium. No, trudno.