Świetny serial, szkoda, że tylko 25 odcinków jest przetłumaczonych, bo można się świetnie bawić przy nim :D
Najlepszy wg mnie jest odcinek z garnkiem (odc. 3 serii 1) xD Czy ktoś miałby ewentualnie link do kolejnych
odcinków z angielskimi napisami? Z tego co widziałam, to jest 6 sezonów, a chciałabym wszystko zobaczyć :)
jest gdzies 25 odcinkow? podzielisz sie z miejscem gdzie znalazlas? linkiem najlepiej :)
Z tego, co udało mi się znaleźć, to od 27. odcinka jest już tylko po rosyjsku, niestety :/ Wyżej masz podane linki do odcinka 26.
Ruszyły tłumaczenia dalszych odcinków serialu, szukamy chętnych do składki dla tłumacza, koszty są niewielkie a im więcej ludzi się zgłosi tym będą mniejsze. Jest już 29 odcinek, poprzednie są na ch.omiku. Wszystkich chętnych proszę o kontakt na tego maila: atena1980@gazeta.pl
seba561 - tam są do 28 (hasło:chorobalewina), na dalsze się składamy, 29 już jest, ale to mailowo dla tych co się dołożą, wyjdzie po parę zł, zobaczymy ile osób się zgłosi, im więcej tym lepiej. Na razie jest mało, jeżeli nie będzie więcej to tłumaczenie możliwe że znowu upadnie :(