PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632645}

Interny

2010 -
8,1 894  oceny
8,1 10 1 894
Interny
powrót do forum serialu Interny

Świetny serial, szkoda, że tylko 25 odcinków jest przetłumaczonych, bo można się świetnie bawić przy nim :D
Najlepszy wg mnie jest odcinek z garnkiem (odc. 3 serii 1) xD Czy ktoś miałby ewentualnie link do kolejnych
odcinków z angielskimi napisami? Z tego co widziałam, to jest 6 sezonów, a chciałabym wszystko zobaczyć :)

ocenił(a) serial na 9
olka3004

jest gdzies 25 odcinkow? podzielisz sie z miejscem gdzie znalazlas? linkiem najlepiej :)

olka3004

http://played.to/xv55mjur0h1y - znalazłem przetłumaczony 26'sty odcinek :-)

Spiff

Jej! Dziękuję! :D

olka3004

Na zalukaj tv i seansik tv. Wydawało mi się, że już to pisałam. Albo wpis został skasowany.

ocenił(a) serial na 8
olka3004

Czy jest na internecie 27 odcinek z napisami? Nigdzie nie znalazłam

MarMat_1208

Z tego, co udało mi się znaleźć, to od 27. odcinka jest już tylko po rosyjsku, niestety :/ Wyżej masz podane linki do odcinka 26.

olka3004

Ruszyły tłumaczenia dalszych odcinków serialu, szukamy chętnych do składki dla tłumacza, koszty są niewielkie a im więcej ludzi się zgłosi tym będą mniejsze. Jest już 29 odcinek, poprzednie są na ch.omiku. Wszystkich chętnych proszę o kontakt na tego maila: atena1980@gazeta.pl

mkr0

Super :D będę na bieżąco śledzić. :D Dziękuję za informację :) wesołych świąt

mkr0

A jak chomik się zwie? :)

olka3004

seba561 - tam są do 28 (hasło:chorobalewina), na dalsze się składamy, 29 już jest, ale to mailowo dla tych co się dołożą, wyjdzie po parę zł, zobaczymy ile osób się zgłosi, im więcej tym lepiej. Na razie jest mało, jeżeli nie będzie więcej to tłumaczenie możliwe że znowu upadnie :(

mkr0

Świetny serial - już pięć sezonów. Szkoda, że tak mało tłumaczeń, ale dziękuję za te dwa dodatkowe. Lepsze to niż nic.