Co my tu mamy: rafinerię, samochody, elektryczność, rentgen, maszyny i silniki elektryczne, materiały wybuchowe, ale nie ma broni palnej! Za to ninja latają z mieczykami i kuszami. Do tego jakieś magiczne siły. Totalnie durny scenariusz, pierdoły serwowane poważną miną. Obejrzałem 3 odcinki drugiego sezonu, takiego stężenia kiczu i bzdur dawno nie widziałem.
Mam rozumieć, że oglądasz tylko seriale, które oddają rzeczywistość w 100%? W takim razie muszą być ekstremalnie nudne.
Nie lubię seriali, bo to pochłaniacze czasu. Jednak tu nie o to chodzi!! Kicz, tandeta i alogiczne bzdury nawet zapakowane w złotko nadal będą "kupą". Doceniam Si-Fi, ale tylko wtedy gdy zachowana jest elementarna logika. Bzdur nie trawię i już. Na koniec wyjaśniam: jestem niewierzący w pełnym tego słowa znaczeniu.
Jedynym idiotyzmem jaki został poruszony na temat tego serialu jest twój post. Robisz w nim z siebie kompletnego debila. Elementarna logika nie jest wyznacznikiem seriali. Serial ma prawo być czym chce. Są różne typy seriali fantasy czy sc-fi. Odmianą tego serialu jest pewien rodzaj steampunku. To jest coś kompletnie innego i nawet gdyby tu były smoki nie wolno za to karać serialu bo nie trafił w Twoje upodobania. Od tego jest pierwszy odcinek. Nie podoba się ? Nie oglądam. Jakie to proste. Ale nie będe karać tworu tylko dlatego że ja wole coś zupełnie innego. A dlaczego jesteś debilem ? Spójrz na swój post ale i to pewnie nic ci nie wyjaśni a jedyne co zrobisz to zaczniesz mi tu się pluć. Nie przejmuj sie ja posty piszę tylko raz i więcej w dyskusji nie uczestnicze. Ciekawe czy zrozumiesz czy napiszesz coś jeszcze
Filmy to też pochłaniacze czasu :) - Co do serialu to zaraz przypominają mi się produkcje sztuk walki z Azji, cóż uważam że trzeba lubić taki miszmasz.
Moze w kolejnym sezonie jesli go wyprodukuja (oby tak!) bedzie cos dla ciebie bo wlasnie ktos niespodziewanie w ostatniej scenie 3 sezonu odkryl bron palna i to dziajaca! ;P Poza tym ludzie w badlands w wiekszosci nie maja zielonego pojecia o technologiach z przeszlosci ani o niczym takim, zostaly tylko pewne resztki ruin.