Nie chce mi się wierzyć, że serial już się zakończy po 3 sezonach. Z każdym sezonem się rozkręcał....zakończenie zrobili nie otwarte tylko wręcz zapowiadające kolejne odcinki. Mam nadzieję, że je nakręcą. Szkoda było by zakończyć jedyny w swoim rodzaju serial w taki sposób.
Mam nadzieje ze bedzie kontynuacja, zakonczenie sezonu wrecz daje pewnosc ze powinna byc ale oczywiscie tak naprawde decyzja glownie w rekach telewizji i producentow. Serial z kazdym sezonem byl coraz lepszy (i bardzo dobry ogolnie) w przeciwienstwie do Gry o Tron gdzie bylo dokladnie odwrotnie od konca S4 gorzej i ktorego ostatnie 3 odcinki nie tylko rozczarowaly mnie ale pozostawily smutek raz ze sie skonczyl dwa ze w taki pospieszny i glupi sposob, nie sprostali wlasnej szczytowo ustawionej poprzeczce to napewno.
Mam nadzieję, że zrobią nową serię, może tylko pod innym tytułem? Bo jeżeli zakończyli na trzecim sezonie to niezła załamka. Pierwszy sezon był średni, obejrzałem go, bo nie miałem w tamtym czasie lepszych pomysłów. Ale drugi sezon to już była rewelacja, a trzeci to tylko potwierdził. Oczywiście serial ma mnóstwo mankamentów logicznych, jak to już tu na forum niektórzy userzy wykazali, ale zarazem ma w sobie "to coś" przez, co chce się go oglądać. Oczywiście "trochę" mnie zdołowała w tym sezonie śmierć wielu postaci, które bardzo polubiłem. Brutalny serial. Naprawdę.