Po obejrzeniu pierwszego odcinka, a była to wątpliwa przyjemność, mogę już opowiedzieć jak serial będzie się dalej rozwijał. Mogę już opowiedzieć fabułę, zwroty akcji, to, że główny bohater wraz z kilkoma innymi ucieknie z plantacji i uda się na poszukiwanie miasta, to, że będą ścigani przez głównego złoczyńcę i jego bandę. Nie będę dalej spoilował ale fatalna gra aktorska, zwłaszcza głównego bohatera, mdła muzyka, scenariusz przewidywalny jak rozkład pkp wróżą podobny los do tego, który spotkał Revolution - myślę tylko że nastąpi to szybciej niż po drugim sezonie.
Dobra, olej ten serial, jak widzisz przyszlosc tak dokladnie, to podaj mi nr totka na jutro. Dzieki.
Przeciez na tym polega pilot serialu, zeby zarysowac pozniejsze wydarzenia. Wiadomo, ze w drugim odcinku sytuacja nie mogla sie zmienic o 180 stopni i to, ze bohaterowie nie zaczeli zajmowac sie np eksploracja naszego ukladu slonecznego, nie jest jakas ogromna niespodzianka.
Typowy sredniak, ktory gdyby nie swietne sceny walki ( wlasciwie byly tylko w dwoch pierwszych epkach ;/) i promocja podczas emisji TWD, bylby skazany na porazke.
Nie byłem do końca pewien czy nie powinienem się przeprosić z serialem, skoro jednak twierdzisz, że średniak to poświęcę ten czas na rocksmitha. Dzięki!
Po obejrzeniu całości stwierdzam że jednak bardzo się pomyliłeś ;)
1. Główny zły ...nie wiadomo kto nim jest i czy wogóle takowy istnieje
2. Tak sobie gdybam że być może szukanie miasta będzie w sezonie 3 o ile takowy nakręcą (a mam nadzieję że tak)
3. Do reszty się nie odniosę by nie spoilerować
Ciii... pomylil sie we wszystkich kwestiach ktore wymienil :P ale nie badzmy wredni... jako wrozka sprawdzi sie w 100 % ;]
Haha! Oj podpuszczacie, a że jest serialowy martwy sezon... No cóż, raz kozie śmierć! Zobaczę ostatni.