PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720965}

Into The Badlands: Kraina bezprawia

Into the Badlands
2015 - 2019
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4367
5,0 2 krytyków
Into The Badlands: Kraina bezprawia
powrót do forum serialu Into The Badlands: Kraina bezprawia

Po obejrzeniu pierwszego odcinka, a była to wątpliwa przyjemność, mogę już opowiedzieć jak serial będzie się dalej rozwijał. Mogę już opowiedzieć fabułę, zwroty akcji, to, że główny bohater wraz z kilkoma innymi ucieknie z plantacji i uda się na poszukiwanie miasta, to, że będą ścigani przez głównego złoczyńcę i jego bandę. Nie będę dalej spoilował ale fatalna gra aktorska, zwłaszcza głównego bohatera, mdła muzyka, scenariusz przewidywalny jak rozkład pkp wróżą podobny los do tego, który spotkał Revolution - myślę tylko że nastąpi to szybciej niż po drugim sezonie.

ocenił(a) serial na 7
asceta22

Dobra, olej ten serial, jak widzisz przyszlosc tak dokladnie, to podaj mi nr totka na jutro. Dzieki.

MrXander

No i jak? Bardzo się pomyliłem? Pytam serio.

ocenił(a) serial na 7
asceta22

Przeciez na tym polega pilot serialu, zeby zarysowac pozniejsze wydarzenia. Wiadomo, ze w drugim odcinku sytuacja nie mogla sie zmienic o 180 stopni i to, ze bohaterowie nie zaczeli zajmowac sie np eksploracja naszego ukladu slonecznego, nie jest jakas ogromna niespodzianka.
Typowy sredniak, ktory gdyby nie swietne sceny walki ( wlasciwie byly tylko w dwoch pierwszych epkach ;/) i promocja podczas emisji TWD, bylby skazany na porazke.

MrXander

Nie byłem do końca pewien czy nie powinienem się przeprosić z serialem, skoro jednak twierdzisz, że średniak to poświęcę ten czas na rocksmitha. Dzięki!

ocenił(a) serial na 10
asceta22

Po obejrzeniu całości stwierdzam że jednak bardzo się pomyliłeś ;)

1. Główny zły ...nie wiadomo kto nim jest i czy wogóle takowy istnieje
2. Tak sobie gdybam że być może szukanie miasta będzie w sezonie 3 o ile takowy nakręcą (a mam nadzieję że tak)
3. Do reszty się nie odniosę by nie spoilerować

ocenił(a) serial na 10
asceta22

Ha, a jednak fabuła wyglądał troszkę inaczej.
Tak tylko mówię.

VisitorQ

Ciii... pomylil sie we wszystkich kwestiach ktore wymienil :P ale nie badzmy wredni... jako wrozka sprawdzi sie w 100 % ;]

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Haha! Oj podpuszczacie, a że jest serialowy martwy sezon... No cóż, raz kozie śmierć! Zobaczę ostatni.

ocenił(a) serial na 10
asceta22

Oj nie śmiałbym, nawet nie wiem jak to się robi :)

asceta22

Pudło