PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866828}
3,5 377  ocen
3,5 10 1 377
Ironheart
powrót do forum serialu Ironheart

Kolejna produkcja Marvela z kobietą. Robi się nam ginocentrycznie oby Marvel nie zjadł własnego ogona.
Na niektórych stronach słyszy się, że kolejna odsłona Avengers to będą same kobiety.
Czy przyciągnie to widzów ? Czas pokaże choć zaczynam powątpiewać.

Wizard1984

oh nie, klobiety, straszne xD

ChatonKun

Straszne to będą zarobki tych produkcji XD

ChatonKun

Kobiety, czarne i niestety kolejna strata pieniędzy bo poprawność polityczna. Im coś jest bardziej wyśmiewane przez fanów tym tego więcej, jest tu gdzieś logika?

tihomax

Wakanda Forever jest 3. najlepiej zarabiającym filmem MCU po endgame, zaraz za Spider-Manem i Deadpoolem 3, chyba jednak ludzi nie odrzucają czarni i kobiety.

Qactus_fw

"Wakanda Forever jest 3. najlepiej zarabiającym filmem MCU po endgame, zaraz za Spider-Manem i Deadpoolem 3"
Wstawaj, zasłałeś łóżko:D
https://www.filmweb.pl/ranking/boxOffice

ocenił(a) serial na 7
Nabongodonozor

Eee no chłop się pomylił trochę bo to jedynka jest 3 filmem MCU pod względem zarobków. Wakanda Forever jest chyba 8. To są wciąż mocne wyniki. Kolega może zasłał łóżko, ale ty też posłałeś.

saitek

"Eee no chłop się pomylił trochę bo to jedynka jest 3 filmem MCU pod względem zarobków."
Jedynka nie jest trzecim, tylko aż szóstym filmem MCU w boxoffice:D

"Wakanda Forever jest chyba 8."
Widzę, że nawet nie chciało się zajrzeć w link, który wrzuciłem, bo tak akurat się składa, że przed "Łakanda Forewa" jest... 14 filmów MCU (czyli nie "jest chyba 8", tylko aż 15. [a jeśli doliczyć "Spider-Mana 3", to nawet 16.]):D

"To są wciąż mocne wyniki."
Faktycznie, 93. miejsce w boxoffice to "mocny wynik":D

PS Jak mając coś podane praktycznie na tacy można być aż tak leniwym żeby tego nawet nie sprawdzić, tylko na pewniaka robić z siebie co najmniej głupka (i jeszcze robić za "adwokata diabła")?
Was nawet nie trzeba wyjaśniać argumentami, wy sami się oracie aż miło:)

ocenił(a) serial na 7
Nabongodonozor

Nie zesraj się. Tak klikałem Twój link, ale ja opierałem się na Box Office Mojo, a nie na jakichś filmwebowych rzeczach. :) Pamiętaj też, że wpływy z USA są trochę ważniejsze niż ze świata.      https://www.boxofficemojo.com/franchise/fr541495045/?sort=grossToDate&ref_=bo_fr __resort#table       A i 93 miejsce w historii to zły wynik? XD Wyjmij głowę z tyłka.  Black Panthery to kasowe filmy. Twoje płaku płaku tego nie zmieni.

saitek

oni lecą na renomie... a ona się coś psuje, co nie zmienia faktu, że mimo że BP był średni, a drugi słaby to kase zarobiły, ale teraz będzie coraz gorzej

Wizard1984

W komiksach ironheart to czarna babka, więc jest zgodność z oryginałem