Irys

A-i-ri-seu
2009 -
8,1 930  ocen
8,1 10 1 930
Irys
powrót do forum serialu Irys

ocenił(a) serial na 10

Ile odcinków ma IRIS? Z Filmweb'u wynika że 21, ale TELE 5 już dziś zakończyło transmisję
na 20 odcinku x.x

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
xomitsux

21 odcinek to taki specjał, gdzie wypowiadają się aktorzy oraz pokazują kręcenie niektórych scen. Możesz to zobaczyć na dramacrazy ;P

xomitsux

SPOILER

no nieeeeee nie wierze, że ona zabiła Kim'a ;( a tak lubiłam tą postać a właściwie duet Kim & KIm

Paz_Vega

SPOILERY!!! SPOILERY!!!

No, dla mnie to tez był szok, że to ona go zabiła... A była moją ulubioną postacią obok Cheol-yeong Park (nigdy nie zapamiętam ich imion;/). Nie widziałam jeszcze tego prequelu Athenea gdzie ona też się pojawia, ale jej postać jest jedną z najciekawszych w dramie. Najpierw w Japonii była zaskoczona dobrocią Kima, potem przyszła wdzięczność, poznała go lepiej gdy mówił o tym, że jego ukochana zginęła i ogólnie był w rozpaczy. Potem okazało się, że Choi żyje i zataiła ten fakt, cały cas mając nadzieję na to, że może bohater zauważy jej wierność, poświęcenie i to jak jej na nim zależy.Podobało mi się to, że mu się nie narzucała z uczuciem. A potem pod koniec ze złamanym sercem wróciła do Korei Północnej. Wydaje mi się, że wtedy zaczęła pracować dla Irisu.. Ale jeszcze nie otrzymała polecenia jego zabójstwa i chyba nie była na to gotowa. Ale potem on nie powiedział jej o tym, jak zareagowała Choi na jego pytanie o powiązania z Iris i jej największe poświęcenie - wejście na linie strzału, to że mogła zginąć za niego. A on przychodzi ze zwykłym dziękuję i kwiatami. Nic więcej już mu nie mogła ofiarować i pozostało tylko rozgoryczenie...
Drugi sezon Iris ma być podobno pod koniec tego roku ale nie wiadomo jeszcze nic o fabule - a przynajmniej nic na anglojęzycznych stronach;/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
CottonCrush

miło mi jestem Ola. Napisałam, że to Spoiler więc dziękuj sobie za przeczytanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem