PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470037}
7,1 1,6 tys. ocen
7,1 10 1 1604

Itazura na Kiss
powrót do forum serialu Itazura na Kiss

NIE NA:
kreskówkach, - nie działa
kreskówce, - nie działa
kreskówkach.tv, - nie działa
anime-shinden, - zaciął mi się odtwarzacz!
kreskówkach.fani - nie ma, chociaż mają kategorię z tym anime, to odcinków raczyć nie chcą nawet wrzucić.
anyfiles - też nie ma!
TO GDZIE MOGĘ ZNALEŹĆ TO ANIME POLSKIKIMI NAPISAMI, ALE BY LINK DZIAŁAŁ?! Bardzo proszę o pomoc.://////////////////////////

Mi działa na kreskowce, zobacz jeszcze raz :)
http://itazura-na-kiss.kreskowka.pl/video/2

Vendetta_

Dzięki, ale już sb poradziłam:) dramatyzowałam, że nie moge nigdzie odtworzyć odcinków, ale w końcu mi się udało i obejrzałam wszystkie w piątek. :)

Hehe no wciąga :DD Ja pamiętam zaczęłam od jednego odcinka bo kreska niezbyt mi się podobała ale oglądałam dalej, akurat połowę odcinków jakoś obejrzałam dzień przed studniówką i musiałam przestać bo bym zapuchnięta poszła cała hehe No i reszta poszła po :)

Vendetta_

ja też z początku nie mogłam przekonać się do kreski, ale po obejrzeniu dwóch pierwszych odcinków reszta poszła migem. szkoda, że w Polsce nie chcą wydać mangi. Komiks na podstawie, którego powstało to anime z całą pewnością zasługuje na swoją publikację w Polsce, mimo tego, że w Japonii został wydany dosyć dawno.

Ja zaczęłam czytać mangę po obejrzeniu Bleacha znaczy tych odcinków co na tamten dzień były dostępne ale powiem że nie łapię się w tym, wszystko czarno-białe i po prostu nie widzę dokładnie co oni tam robią :P A że wszystko i tak jest narysowane to wolę czekać aż wyjdzie kolejny odcinek anime gdzie wszystko jest dynamiczne :P

Vendetta_

polecam anime-shinden.info