PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208819
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Dlaczego taka wysoka ocena? Serial dla dziecieków, ludzi którzy nie są doświadczeni seksualnie i nie mieli nigdy kobiety. Aktorzy prowadzą drętwe dialogi, z nudą ruszają swymi drętwnymi gębami.
Polecam wszystkim prawiczkom !! Kiedyś was też przestaną śmieszyc sprawy damsko męskie.

ps. oglądałem 3 odcinki z 6 sezonu.

Krzysiek filmaniak

Dlaczego taka wysoka ocena? Bo serial jest zabawny.
Drętwe dialogi myślę, że są bardzo przemyślane...
Chyba nie masz poczucia humoru, skoro oceniłeś HIMYM na 1! : )

I nie sądzę, by był to serial dla prawiczków, gdyż znam trochę dorosłych osób, które go lubią...

ocenił(a) serial na 9
Krzysiek filmaniak

moze ci nie podszedl ten serial, bo wolisz inne gatunki. wg mnie serial jest calkiem spoko i nie wiem skad wymysliles to ze jest to serial dla prawiczkow?!

Krzysiek filmaniak

ale włatcy móch to już serial dla dorosłych, co? tam dialogi to dopiero są głębokie i z polotem. cóż, co kogo bawi, jego sprawa.

ocenił(a) serial na 8
Krzysiek filmaniak

Ja jak wracałem ze szkoły to leciał na comedy central , teraz gdzieś wieczorem :) ja bardzo lubię ten serial sam nie wiem czemu ;]
Nie wiem czemu uważasz ze to serial dla prawiczków i zgadzam się z przedmówcami czy tam przedpisarzam :D

ocenił(a) serial na 9
Krzysiek filmaniak

widocznie sie mylisz skoro ten serial jest na 4 miejscu w rankingu seriali, postać Barney'a jest bardzo zabawna, a oczywiste jest że sprawy damsko męskie zawsze bawiły i bedą bawić!

jesse_b

Ojj nie przesadzaj. 1/10./ Serial jest 4 w rankingu czyli jest w nim coś.:)
Ja osobiście bardzo lubię ten serial, a zwłaszcza Barney'a.

ocenił(a) serial na 8
Krzysiek filmaniak

Mowi to osoba ktora w najwyzej ocenianych ma sage zmierzch, ktora dla mnie jest chłamem ... do tego budujesz swoja opinie po obejrzeniu zaledwie 3 odcinkow z 6 s? no to gratuluje wyobrazni, ja osobiscie uwazam ze serial jest super i spokojnie mozna mu dac 9/10!

Morgin

"Mowi to osoba ktora w najwyzej ocenianych ma sage zmierzch, ktora dla mnie jest chłamem ... "

Nie ogladałem tego filmu. Nie wymyślaj .

ocenił(a) serial na 9
Krzysiek filmaniak

Krzysiekfilmaniak Rozumiem, iż ty jesteś drugim Casanową, tylko, że... Uwaga... (bębny)... W domu starców! (aplauz) Serial ten należy do moich ulubionych. Każdy ma inny gust, ale dawać w co drugim filmie 1/10 (a tak jest w twoim przypadku) to trochę chore. Żeby polubić serial, należy się w niego wczuć. A nie obejrzeć 3 odcinki 6 serii i robić z siebie wielkiego znawce.

SFINKS555

Próbowałem oglądac początkowe odcinki tego serialu i też mnie nie wciągał.

Krzysiek filmaniak

Każdy po swojemu, ale poczułam się urażona kwestą, że jest to serial dla dzieciaków i prawiczków. Skąd ty to wytrzasnąłeś?

ocenił(a) serial na 8
Krzysiek filmaniak

Widać że masz z tym problem i próbujesz sie wyżyć tak to jest jak sie jest grubasem siedzącym przed kompem i walącym kapucyna na własnej matce:*

Krzysiek filmaniak

Ja nie wiem czy prawiczków czy nie, dla mnie też argument z dupy wzięty.
Spróbowałem tego serialu dawno temu i ... jakbym patrzył w pustkę. Teraz koledzy którzy "nagle" odkryli serial, znowu mi o nim przypomnieli - oglądnąłem dwa odcinki - ... i znowu nic. Coś tam gadają, ale to takie...miałkie jakieś.
Potem sprawdziłem szybko i rzuciłem okiem na większość seriali jakie lecą....większość mnie śmieszyła - więc to nie jest coś po mojej stronie :D Myślałem, że może się już zestarzałem i mnie to nie śmieszy, ale po weryfikacji zaczynam myśleć odwrotnie...że jeszcze jestem za młody, żeby takie memłanie bez polotu mnie śmieszyło.

Wiecie jak to jest gdy coś nas rozbawi, to potem możemy gdzieś wykorzystać w towarzystwie, przerobić gag na swoją okoliczność, po wspominać jakieś wspólne cytaty, akcje itd. ...a tutaj oglądnąłem te dwa odcinki i............ i nic nie zostało. Zresztą, jak pytam tych znajomych co odkryli serial - to też nie potrafili zasadniczo opowiedzieć jakiejś takiej 'anegdoty' z serialu.

ocenił(a) serial na 6
rhotax

Jeśli oglądasz na Comedy Central, to zdziwiłbym się gdyby Cię ten serial śmieszył. Tam jakiś polski "talent" pisze swoje własne dialogi.

ocenił(a) serial na 1
rhotax

Koledzy pewnie na CC oglądali, bo nie wyobrażam sobie, by prawdziwy fan choć jednego tekstu z tego serialu sobie przypomnieć nie umiał...
oglądać z napisami, albo lepiej bez :p
pozdroo

Arthaniel

jotubyl
nie obrażaj mnie, nie mam 15 lat żeby wyzywac się na filmwebie

Krzysiek filmaniak

Widać nie trafia do Ciebie taki rodzaj humoru, rozumiem to. Przecież każdego śmieszy co innego.

ocenił(a) serial na 10
Krzysiek filmaniak

krzysiu chciałbym przedyskutowac z toba ten temat w 4 oczy ,wtedy pokazalbym ci ze nie wolno obrazac innych tylko dlatego ze jestes ograniczony umyslowo i niektorych rzeczy po prostu nie zrozumiesz.

mrysio

heh jesteś typowym internetowym napinaczem :)

ocenił(a) serial na 6
Krzysiek filmaniak

Lekka archeologia, ale...

Jak mozesz nazywac kogos napinaczem, kiedy temat zaczynasz od obrazania innych pokazujac, ze nic soba nie reprezentujesz poza byciem owym napinaczem, ktorego wspomniales ?

ocenił(a) serial na 7
Krzysiek filmaniak

Nie wiem skąd ci się wzięło że to jest serial dla prawiczków i dla ludzi "ułomnych" seksualnie, jak na moje musisz być chyba jakiejś innej orientacji seksualnej bo tyle gorących lasek w jednym serialu dawno nie widziałem i do tego te momentami chamskie i prawdziwe męskie poczucie humoru... które dopiero ludzie co już mają jakieś doświadczenie zrozumieją. Do tego imprezowe życie, że jak ktoś kto lubi pobalować to na pewno znajdzie coś wspólnego z momentami zawartymi w filmie. A tak na marginesie, prawiczek też człowiek więc o co ci w ogóle chodzi, że niby oni mają mniejsze wymagania odnośnie filmów? Tutaj absolutnie nie chodzi o to czy ktoś już uprawiał sex czy nie tylko o to czy ma poczucie humoru.
Pozdro

golob3k

Jeżeli ktoś czuje się obrażony tym co napisałem to PRZEPRASZAM.

użytkownik usunięty
Krzysiek filmaniak

Być może ten seiral Ci się nie podoba, ale to nie znaczy, że będziesz obrażał ludzi, którym się podoba. Nie wiem też dlaczego uważasz, że ludzie nie mogą mieć własnego zdania (bo to przedstawiasz mówiąc te słowa).
nie pozdrawiam.

Krzysiek filmaniak

Zgadzam się całkowicie. Serial bardzo słaby, żałosny w porównaniu do tych "naprawdę dobrych seriali". Rozumiem, że wielu ludziom może się podobać, ale gdy widzę, że wyprzedza Dextera w to naprawde zaczynam się zastanawiać jak taki płytki, gówniany serial może się tak bardzo ludziom podobać...

Krzysiek filmaniak

każdy ma inny gust. ty uważasz, że Jaś Fasola to arcydzieło a ja uważam, że to serial dla mało inteligentnych osób. każdy ma swój własny gust i nie trzeba nikogo obrażać.
poza tym najpierw zacznij oglądać od pierwszego sezonu bo sezon 6 jest beznadziejny i ewentualnie przedstaw wtedy swoje za i przeciw bo takie coś jak napisałeś to jest bezsensowne. uzasadnij wypowiedź skoro tak bardzo chcesz wkurzac innych.

Krzysiek filmaniak

Uważam, że po obejrzeniu ledwie trzech odcinków z ostatniego (jak na razie) sezonu w ogóle nie powinieneś oceniać całego serialu...

ocenił(a) serial na 5
Krzysiek filmaniak

Serial jest naprawdę słaby, nie rozumiem czemu jest na tak wysokim miejscu, i nie rozumiem również co w nim ludziom się tak podoba. Obejrzałem wszystkie odcinki jakie do tej pory wyszły. Ten serial nie umywa się np. do friendsów. I o ile we friendsach ani razu nie zdarzyło mi się zauważyć tego tak w How i met your mother non stop słysze śmiech widowni, a to dlatego że jest zdecydowanie za często, przy wcale nie śmiesznych momentach. Jeśli zaczne coś oglądać to kończe, a opinie mogę wystawić taką że mogłem lepiej spożytkować czas.

ocenił(a) serial na 9
Xeloss

Bo to jest sitcom, stąd śmiech widowni... Ja uważam, że to jeden z NAJLEPSZYCH seriali komediowych ever. Dialogi są niezwykle przemyślane, każda postać jest wyrazista, chociaż aktorstwo na niezbyt równym poziomie. Bardzo lubię ten serial i to nie ze względu na wiek ;) wręcz przeciwnie, uważam, że żeby zrozumieć ten dowcip, potrzeba sporej inteligencji. A i znajomość angielskiego się przyda, bo o wiele łatwiej zrozumieć wtedy, czemu "widownia" się śmieje ;)

ocenił(a) serial na 8
Krzysiek filmaniak

gosc robi sobie z tego zacnego forum kinder-neo-plac zabaw a wy to lykacie

nie karmic trolla!

ps serial jest bardzo zabawny, wg mnie najlepszy sitcom

ocenił(a) serial na 10
MisiexQ

zgadzam się;)
zwykła potrzeba wywoływania kontrowersji i kłótni :)
a po co :P

PS to najbardziej odstresowujący serial na świecie :D

ocenił(a) serial na 9
gosska

Zabawne, jak na tym portalu ludzie łatwo ulegają zaczepkom Trollów. Troszeczkę dystansu bym prosił, bo straszne śmietnisko się robi. W miejscu, gdzie ktoś wytacza jakieś poważne argumenty, albo rozpoczyna ciekawą dyskusję, są może trzy odpowiedzi, a pod Trollami robi się cała fala wpisów.

ocenił(a) serial na 10
Krzysiek filmaniak

Ten serial jest naprawdę śmieszny ;) pewnie dlatego się ludziom podoba. Nie wiem czy bycie prawiczkiem przekłada się na to czy człowiek wie więcej na temat relacji damsko-męskich. W każdym razie nie sądzę, że to ma tu wielkie znaczenie. Musisz być niezłym bucem jak nie bawią cię teksty Barneya i Lily ;p

ocenił(a) serial na 7
Krzysiek filmaniak

To naprawdę musiałeś wiele rozumieć z tego co oglądasz, bo to co napisałeś jest nieprawdą. Okej, serial może ci się nie podobać czy coś, ale pisanie zdania: "ludzi którzy nie są doświadczeni seksualnie i nie mieli nigdy kobiety" to przesada! Jeden z bohaterów - Barney - spał chyba ze wszystkimi kobietami w NY i nawet ma "Playbook" (zobacz sobie odcinek pod tym tytułem). Oglądnij więcej odcinków i może się wtedy przekonasz ;)