PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208859
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Zdjęcia: http://www.thetvaddict.com/2011/09/21/how-i-met-your-mother-the-stinson-missile- crisis/

martins_92

będzie świetny. scenariusz napisała Kourtney Kang, ta sama, która napisała m. in. 'Glittera', 'Slap Bet', 'Hooked', 'the Sexless Inkeeper' 'Sandcastles in Sand', 'Stuff', czyli moje ulubione odcinki ;) spod jej pióra wychodzą dwa odcinki na sezon, i zawsze są najśmieszniejsze, moim skromnym zdaniem.

martins_92

Nie chcę zakładać kolejnego tematu, dlatego napiszę to tutaj - KATIE HOLMES ZAGRA ZDZIROWATĄ DYNIĘ !

martins_92

A skąd masz takie newsy? :)

Psia_Jucha

http://nymag.com/daily/entertainment/2011/09/katie_holmes_is_how_i_met_your.html

Tak przy okazji, żeby też nie robić tematów; widać, ze scenarzyści odświeżają kotlety. Co jeszcze może być nowego, a zarazem starego? :P Może pokażą w końcu, kto jest kobietą, którą wybrał komputer Tedowi w biurze matrymonialnym. To jedna z moich teorii, że to właśnie ta kobieta zostanie żoną Teda, druga to oczywiście siostra Barney'a, co jest najbardziej prawdopodobne, ale to już inny temat. :D

Balh

a czemuż to siostra barneya nie miałaby być kobietą z komputera? ;)

ja_tu_tylko_sprzatam

Fakt, czasami taka myśl przechodziła przez głowę, ale czy to nie byłby zbyt wielki przypadek? :) Chociaż w tym serialu wiele takich było. :P

Balh

no ja właśnie podejrzewam, że już wiele razy był blisko jej poznania i o tych wszystkich przypadkach dowiemy się na końcu. że przeznaczenie i tak dalej. ostatecznie to serial komediowy i nie musi być bardzo realistyczny ;p

Psia_Jucha

Muszę przyznać, że mam fioła na punkcie tego serialu... i za każdym razem kiedy włączam internet szukam jakiś nowości, dlatego cały czas jestem na bieżąco ze wszelkimi doniesieniami z planu :D

Ale choć uwielbiam ten serial zgadzam się z @Balh odnośnie tych "odświeżanych kotletów" - ja mam tylko nadzieję, że nie powrócą do wątku Ted/Robin bo dla mnie byłaby to istna porażka. Czytałam jeszcze, że w 7. sezonie dowiemy się dlaczego w ogóle Ted rozpoczął opowiadanie dzieciom tej całej historii właśnie od chwili kiedy poznał Robin...

martins_92

Nie wiem czy się nie mylę, ale chyba w jednej z opowieści starego teda pada hasło Aunt Robin.

Poza tym trochę zbyt oczywisty jest wątek Robin Barney, mam nadzieję, że nie będzie banału na koniec sezonu, tj. z góry można już przewidzieć, że w ostatnim odcinku urodzi się dziecko itd.

martins_92

mi właśnie brakowało wyjaśnienia kilku historii, w tym m.in. Slutty Pumpkin, dlatego nie mam nic przeciwko :)

martins_92

o co chodzi z ta ZDZIROWATĄ DYNIĘ? To ma byc cos nowego czy nawiazanie do jakiegos odcinka z wczesniejszych serii? bo naprawde nie pamietam:)

lukasz12548

zdzirowata dynia to dziewczyna, którą poznał ted na imprezie (była przebrana za dynie, więc nie wiadomo jak wygląda) i na którą czekał rok póżniej na tej samej imprezie (tzn nie tej samej tylko następnej orgaznizowanej z tego samego - nie pamiętaj już jakiego - powodu ;D), ponieważ miał wobec niej wielkie nadzieje, że może to ta jedyna. dziewczyna nie przyszła ostatecznie i pozostaje zagadką

ja_tu_tylko_sprzatam

ach juz wiem:)
dzieki za przypomnienie:)

ja_tu_tylko_sprzatam

to było Halloween . ;d

A może zdzirowata dynia, kobieta z żółtą parasolką, kobieta z komputera w biurze matrymonialnym i siostra Barney'a to jedna osoba??? Co wy na to???

dino77

no ja właśnie tak podejrzewałam, ale skoro zdzirowata dynia ma pojawić się już teraz niebawem (w tym sezonie?) i wiadomo, że zagra ją holmes (jak ktoś na forum już informował) to jednak myślę, że zdzirowata dynia nie będzie matką (ponieważ zakładam, że poznamy ją w ostatnim odcinku serialu), chociaż...?

martins_92

Klip promujący 4. odcinek http://www.youtube.com/watch?v=Mb4ouECd-EY&feature=player_embedded