Rozumiem że serial jest dobry.Pierwsze kilka sezonów nawet świetnych,ale im dalej tym gorzej. I jakim cudem pobił "Przyjaciół" ? I jak to sie stało że przyjaciele wylądowali za dwusetką????
6 sezon miażdży, jeden z najlepszych, a co do tego, że im dalej tym gorzej, to nie oznacza że kolejne sezony były słabe
Nie twierdzę,że kolejne sezony były słabe(np. odcinek z Barneyem jako predatorem miodzio :)),ale gorsze od tych pierwszych. I jako zagorzały fan "Przyjaciół" widocznie ogladam HIMYM przez ich pryzmat :).I wciąż nikt mi nie wytłumaczył dlaczego ten serial jest na Piątym miejscu ???
cały ten ranking serialowy jest dziwny. Ten serial na 5, House na 1 (???????????) LOST w ogole chyba 421, a Przyjaciele też nisko. Dlatego ja układam własny ranking i jestem hepi :D
LOST to w ogóle jakieś nieporozumienie, ostatnie sezony były słabsze, co nie znaczy ze od razu należny obniżać ocenę o kilka stopni, a tak pewnie niestety większość tak robiła
poniewaz jest lepiej oceniony przez uzytkownikow Filmweba, ot co. ciezko wydedukowac?
Moze, dlatego, ze ''Jak Poznalem Wasza Matke'' jest serialem nowatorskim, w przeciwienstwie do slabiutkich ''Przyjaciol''
Gdyby nie Przyjaciele nigdy nie było by HIMYM. Te seriale są praktycznie identyczne. Oba lubię tak samo.
6 sezon w porownaniu do wczesniejszych jest mega cieniutki, pomijajac pojedyncze epizody...
Myślę, że czynnik "nowości". Po prostu nowe seriale mają to do siebie, że skaczą w rankingu. Nie zapominajmy, że nie tak dawno temu Comedy Central zaczęła nadawać 6. sezon HIMYM, co też ma swoje przełożenie na ilość ocen. "Przyjaciele" chyba nie są nigdzie nadawani, kto oglądał ten ocenił, ale mogę się założyć, że jak tylko gdzieś puszczą powtórki to wskoczy wysoko. Lost się skończyli to spadli, Prison Break tak samo.
Mozliwe, ze w jakims (malutenkim) stopniu (wrecz ''tycim'') wzorowali sie na ''Przyjacielach'', ale co z tego?
Skoro ''Jak Poznalem Wasza Matka'' jest o niebo lepsze - poczynajac od aktorstwa, fabuly, a konczac na wszystkich innych aspektach filmowych
Zapomniałeś dodać "Moim zdaniem". Najbardziej nie lubię ludzi, którzy uważają swoje zdanie za ogólną opinię.
@Mathias: Ja szczerze nie przepadam za Friendsami , ale jednak musze sie wtracic i powiedziec , ze bodajze Scenarzysta lub Rezyser HIMYM powiedzial , ze Friendsy byly dla niego inspiracja i sam przyznal , ze serial wzoruje sie w miare duzym stopniu na Przyjaciolach.
Wiadomo, ze moje wypowiedzi ''wychodza'' z MOJEJ glowy, wiec chyba zbedne jest dodawanie ''Moim zdaniem''.
Ujme to tak: ''Jak Poznalem Wasza Matke'' moze byc w 70 procentach wzorowane na ''Przyjacielach'', ale jest o wiele wiele lepsze.
Jak Slash wzorujacy sie na Jimi'm Hendrixie, a w MOIM ODCZUCIU (pasuje MatiZ_3) jest lepszy.
Z reszta jedni z najwiekszych aktorow (jak np.Pacino) tez musieli sie na kims wzorowac.