Mam nadzieje, że serial nie skończy się na 4 sezonach :/ Taki serial komediowy mółby mieć z 6 sezonów :) Coś jak nowy ' Friends ' :)
Zresztą nie wierzę, że Ted się szybko ożeni. Ślub z STellą musiał nie wyjść inaczej skończyli by serial... Skoro już by było wiadomo kim jest matka jego dzieci :) Ale Stella mimo, że tworzyła znią udaną parę ma blond włosy, a jego córka jest brunetką jak Robin :) syn też ma ciemne po nim. No, ale skoro on zawsze mówi ' ciocia Robin ' ...
Myślę, że na końcu okaże się, że ich mamą jest jakaś w ogóle nie biorąca udziału w całym serialu kobieta. To nawet by pasowało do poziomu humoru całego serialu:)
serial cieszy się tak ogromną popularnością, że podpisano kontrakty z aktorami na 3-4 z możliwością przedłużenia !!!! :) super to serial dostanie z 4 sezony jeszcze :)
Taaa a potem zrobi sie taka kaszana jak z prison break ktorego ogladalnosc spada z odcinka na odcinek w rekordowych cyfrach.
Lepiej niech skoncza dobrze serial np na 5 sezonie i przykladowo nowy scenariusz.
Myslalem o tym by narratorem był barney :D żeby pokazać jego problemy itp :D tytuł jak poznalem wasza matke II
wiem brzmi dosyć tandetnie no ale nie mozna w nieskonczonosc rozkrecac serialu bo w pewnym momencie zepsuje sie jego urok ...
Kontrakty chyba na 7 lat podpisano, nie 3 ;) Co do porównania od PB to bezpodstawne, to jest sitcom, nie serial akcji.
hozy doktorzy - sitcom rowniez - i po kilku sezonach nie moge patrzec na niego :) kwestia gustu jak kto lubi ogladac ...
no dobra jezeli ted ma do opowiedzenia 20 czy tam 15 lat swojego zycia dzieciom to wierzcie mi lub nie ale po kilku sezonach naprawde zrobi sie kaszana ...
Ja jestem za tym że jednak matką dzieci Teda będzie Robin, bo kręcą ciągle coś, a córka jest bardzo podobna do Robin.
Więc nie zdziwię się jak powie że Ciocia Robin to nie ciocia tylko matka a ta ciocia to bedzie ktoś inny o :P
ZłyCzarny było wspomniane w pewnym odcinku jak Robin spotykała się z ojcem tego małego chlopczyka (który wyżydził od Marshala kase - a ten wylał mu wodę na keocze) i w tym odcinku na podsumowaniu były pokazane rysunki dzieci TEDA - z podpisem bodajże We with aunt Robin in zoo etc ... toteż Robin niestety nie może być matką dzieci Teda ... a bynajmiej by to kolidowało z uczuciami Barneya ktory pomimo swej świetności w porzucaniu kobiet po przespanej nocy nagle ma odruchy romantyka ... co do Robin.
Zobaczymy odcinki pokażą ... w najblizszych poznamy nową byłą dziewczynę Teda ktora niszczy zwiazki swoim byłym (wyczytalem to gdzies)
Mysle ze Barneyowi sie uda wkoncu pod koniec sezonu z Robin ... Czas pokaze
Mi się to Barney i Robin wcale nie podoba. Według mnie, Barney powinien zostać zawsze tym babiarzem, którego nic nie rusza ;). Tak czy inaczej, najlepiej mi się oglądało właśnie perypetie związane z Tedem i Robin, tak się zaczynał serial i tak trwał przez 2 pierwsze sezony. Według mnie fajnie by było jakby teraz Robin zaczęła starać się o względy Teda, a potem znowu Ted o Robin, a na koniec okazałoby się, że Robin jest matką :)
Barney jest uosobieniem wewnetrznych pragnien kzdego mezczyzny na swiecie . Zwykly wesoly zartowniś tory potrafi miec kazda dziewczyne w pare minut - marzenie kazdego faceta miec kazda :)
Gdzie to wyczytałeś ??? Dasz rade znaleźć źródło ??
Co do Robin to nie wskazuje nic na to żeby przestała być ciocią Robin, po za wyglądem córki Teda, która naprawde podobna jest do Robin. Chłopak bez wątępienia cały Ted:) :D Nawet włosy już podobne heh
Moim zdaniem matka będzie inna ale Robin będzie się "opiekować" dziećmi Teda razem z Tedem oczywiście
(widać na obrazkach). Ja myslę, że będzie tak
sezon 5 - Ted się kłóci z Barneyem i nie nie chce mu wybaczyć
sezon 6 - Ted wybacza Barneyowi i szuka matki
sezon 7 - "Znajduje matkę" i przez cały sezon będą związane z nią jakies perypetie
sezon 8 - Rodzą się dzieci Teda i matka zostawia Teda samego
sezon 9 - Robin przeknuje się do dzieci i pomaga Tedowi, będą razem
Tak ja to widzę :)
a niby o co Ted ma się kłócić z Barneyem ... przecież chyba nie o Robin (znowu)
Nie wiem... skoro czasem pewne wątki trwają w tym serialu własciwie cały sezon albo przynajmniej połowę
sezonu...
'Jedno jest pewne Robin będzie mieszkała u Teda w jego 31 urodziny
:)
Dlaczego nie ?
Przcież Barney powiedział, że zrobił to raz i bardzo mu wstyd.
Poza tym jak się prześpi z Robin złamie drugi raz Bro Code... była dziewczyna to była dziwczyna.
Ciocia Robin to Robin, w pierwszym odcinku powiedział do dzieciaków "Tak poznałem waszą ciocię Robin"