Oglądając ten sezon mam dziwne wrażenie jakby scenariusz był pisany na kolanie na godzinę
przed czasem. Zupełnie bez jakiegokolwiek przemyślenia. Gdyby to nie był ostatni sezon miałabym
nadzieję, że to dokądś zmierza a teraz złoszczę się na scenarzystów, że tak potraktowali bohaterów i
fanów. co wy o tym myślicie?
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Idąc dalej jeszcze cofnąłbym się do poprzedniego sezonu. Wg. mnie oba są tak słabe że oglądać się nie chce... ale jak już widziałem 7 sezonów które były świetne tak teraz chociaż zerkam co się dzieje tylko z ciekawości...
Dla przykładu podam odc 20 s9 jak widzę że inne osoby się nad nim rozpływają... jaki fajny i w ogóle... nic ciekawego ani śmiesznego w nim nie było :( Żałosne, sztuczne i na siłę robione :(
mi się podoba. może to nie jest jakiś wybitny sezon, jak pierwszy czy drugi, ale wciąż dobry. wciąż bohaterowie mnie bawią, wzruszają, zaciekawiają :)
Powinni go zakończyć już dawno temu, teraz tylko pozostanie mówić - dobrze że się zakończył bo już dawno stracił charakter komediowy a zrobiło się z niego mydełko,
Musicie w końcu zrozumiec że bohaterowie nie beda tacy jak kiedyś, już nie maja takich odpałów jak w pierwszych sezonach z jednej prostej przyczyny, oni dorośli, już przechodzi im wygłupianie sie na max, ponieważ maja ponad te 35 lat :)
Sezon 9 nie jest najgorszym sezonem według mnie gorszy był 8