PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Ktoś może wie czy są jakieś newsy dotyczące ananasa? Bo głupio tak nie wyjaśniać sprawy, która
zrobiła wielkie halo w serialu.

ocenił(a) serial na 10
jakeziom

nic nie mówili :)
Czy ja dobrze pamiętam: ten ananas pojawił się kiedy Ted wrócił z "motylkiem" do domu, tak?

duska007

nie, ananas pojawił się w pierwszym sezonie, a motylek w trzecim, kiedy Ted rozstał się z Robin

duska007

Ted tak się upił, że niczego nie pamiętał, a jak sie obudził to ananas leżał na stoliku przy jego łóżku. Teraz powtórzyłem sobie te odcinek i Ted mówi : "Aha, nigdy nie dowiedzieliśmy się skąd wziął się ananas" więc pewnie tego nie wyjasnią :(

ocenił(a) serial na 9
jakeziom

Po tym rozwiązali wątek pracy Barney'a (głupio, żenująco i kompletnie bez związku z fabułą wcześniejszych sezonów) niech lepiej zostawią ananas w spokoju, bo aż się boję, co mogą wymyślić. ;-)

delh

Są spekulacje, że to ma związek z matką haha :P

ocenił(a) serial na 7
delh

Ananas już miał udział w którymś odcinku 9 sezonu (krótka wzmianka zdaje się przy okazji odcinka z podpisanym zdjęciem kogoś tam) i było, że Ted zawiódł i nie rozwiązał tajemnicy ananasa.

Dealric

Pamiętasz może który to odcinek? Szkoda, bo fajnie zaczeli z tym wątek, mogliby wymyślić coś ciekawego na ten temat.

ocenił(a) serial na 7
jakeziom

Ten w którym był motyw ze zdjęciem. Numeru nie pamiętam.