PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208796
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Bardzo przyjemny serial

użytkownik usunięty

Co prawda dopiero zacząłem go oglądać, ale już mogę napisać, że mam ochotę oglądnąć wszystkie wyemitowane odcinki do tej pory. Od pierwszego odcinka Lily wydawała mi się znajoma i dopiero po 10 odcinkach skojarzyłem - grała jako dziewczynka jeszcze w komedii z Danem Aykroydem w filmie "My Stepmother is an Alien". Już wtedy miała bardzo charakterystyczną dynamikę i sposób wysławiania się. Widzę, że to się u niej nie zmieniło :) CO do samego serialu - trudno ująć to w słowa. To jest jeden z tych seriali, które człowiek po prostu chce oglądać dalej. Nie męczy, nie nuży a aktorzy rzeczywiście są świetnie dobrani. Kawał porządnego sitcomu ;)

PS: Córka głównego bohatera opowiadającego swoją historię gra też w Nikicie jako Alex. Naprawdę śliczna dziewczyna!

ocenił(a) serial na 10

Gorąco polecam ten serial ! Jest świetny ,obejrzałam wszystkie dostępne odcinki i czekam na kolejne. Aktorzy są rewelacyjni, a w szczególności Barney i jego nie tuzinkowa osobowość :) I ta narastająca ciekawość kto jest jego żoną.:D

użytkownik usunięty
Notion90

lol, rozumiem w takim razie, że po niemalże 6 sezonach dalej nie wiadomo kim jest jego żona! Wow, Ted to ostry Gawędziarz ;)

ocenił(a) serial na 10

Ja właśnie obejrzałem jedenasty odcinek trzeciego sezonu i wciąż jestem zachwycony. Przez ostatni okres zawsze przed pójściem spać oglądam sobie Himym, taki ot dobry akcent na poprawe humoru przed spaniem ;]