Co prawda dopiero zacząłem go oglądać, ale już mogę napisać, że mam ochotę oglądnąć wszystkie wyemitowane odcinki do tej pory. Od pierwszego odcinka Lily wydawała mi się znajoma i dopiero po 10 odcinkach skojarzyłem - grała jako dziewczynka jeszcze w komedii z Danem Aykroydem w filmie "My Stepmother is an Alien". Już wtedy miała bardzo charakterystyczną dynamikę i sposób wysławiania się. Widzę, że to się u niej nie zmieniło :) CO do samego serialu - trudno ująć to w słowa. To jest jeden z tych seriali, które człowiek po prostu chce oglądać dalej. Nie męczy, nie nuży a aktorzy rzeczywiście są świetnie dobrani. Kawał porządnego sitcomu ;)
PS: Córka głównego bohatera opowiadającego swoją historię gra też w Nikicie jako Alex. Naprawdę śliczna dziewczyna!
Gorąco polecam ten serial ! Jest świetny ,obejrzałam wszystkie dostępne odcinki i czekam na kolejne. Aktorzy są rewelacyjni, a w szczególności Barney i jego nie tuzinkowa osobowość :) I ta narastająca ciekawość kto jest jego żoną.:D
lol, rozumiem w takim razie, że po niemalże 6 sezonach dalej nie wiadomo kim jest jego żona! Wow, Ted to ostry Gawędziarz ;)