PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208642
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Przynaje sie do bycia gejem. Piszę to bo nie moge wyjść z podziwu dla jego gry aktorskiej.

ocenił(a) serial na 10
casan1

A co ma jedno do drugiego ? Gdyby był hetero to co gorszy aktor by z niego był ?

ocenił(a) serial na 10
Kubek19

Autorowi chyba chodziło o to jaką postać odgrywa w serialu.

2903

ok, czyli gejom trudniej grać takie role? koleeeś.

szczur_czarny

Trzeba zrozumieć, że w Polsce panuje moda na usilne zaznaczanie i podziały, kto po jakiej stronie orientacji stoi dana osoba.

Sickert

Do wypowiedzi powyżej
*bez "dana osoba" na samym końcu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
jotubyl

Ciota=gej? Polskie społeczeństwo jest tak kuresssko zacofane, że aż mi Was szkoda.
Z resztą, kogo to kur*a obchodzi, niech sobie będzie gejem - Jego sprawa. :|

jotubyl

Nie ma to jak nazwać kogoś prostakiem, a chwilę później mówić, że Neil Patrick Harris jest "ciotą"...
Btw. Interesujesz się archeologią, że wykopujesz tematy z 2009r ?

ocenił(a) serial na 10
white_tiger_3

jaka riposta, UMARŁEM hahahahahahahahahahah

ocenił(a) serial na 9
szczur_czarny

Oczywiście, że gejom jest trudniej grac takie role. Tak jak heteroseksualnym ciężej jest grac gejów. I nie ma w tym nic uprzedzenia. Tak po prostu jest!
Największymi hipokrytami są niestety Ci, którzy zaznaczają, że Polska jest taka uprzedzona do homoseksualizmu, gdy tylko ktoś COKOLWIEK napisze na temat gejów. Nawet jak ktoś chwali aktora za świetnie odegraną rolę...

ocenił(a) serial na 9
casan1

Też byłam pod wielkim wrażeniem, nigdy bym nie powiedziała,że ktoś kto gra takiego zaliczacza(okej, takie słowo nie istnieje) może być w rzeczywistości gejem.. Wielkie brawa dla tego pana! Pogratulować talentu.
Żal mi was ludzie, dopieprzyć się potraficie do wszystkiego, a przecież autorowi jasno chodziło o to,że osobie która jest homoseksualna a gra największego hetero na świecie należą się brawa, a nie,że gejom trudniej jest grać..:O to tak jakby wegetarianka grała w filmie rzeźniczkę i przebywała w rzeźni, jadła surowe mięso pokazując,że sprawia jej to wielką przyjemność - nie jest trudniej?

ocenił(a) serial na 8
casan1

To wszystko nieprawda! NPH od pewnego czasu stosuje tylko metodę podrywania "na geja", ponieważ coraz ciężej było mu zaliczać panienki. True story.

ocenił(a) serial na 9
gawlacki

i w związku z tym ma stałego faceta i razem z nim załatwili sobie dziecko. Taaa idealny sposób na podryw.

ocenił(a) serial na 8
sybilla_filmweb

www.youtube. com/watch?v=M6wL-4z1yeI

dla niedowiarków ;)

gawlacki

przeciez to widac ze tam graja... kurde on jest gejem i ma dziecko razem ze swoim partnerem :) znaczy sie zaadaptowali
na prawde wielkie brawa dla Barney'a za granie takiej roli

gawlacki

a ten link co wstawiłeś to jest bodajze z filmu http://www.filmweb.pl/film/Very+Harold+%26+Kumar+3D+Christmas%2C+A-2011-521416

użytkownik usunięty
sybilla_filmweb

oni mają dzieci, a nie dziecko - bliźniaki, córkę i syna. poza tym, to co że jest homoseksualistą? to nie znaczy, że jest gorszy. jest sobą, a to się liczy.

sory pomyliłam sie :) maja dzieci :)
ja nic nie mam do tego ze ktoś jest homoseksualistą ;d ale on na prawdę rewelacyjnie gra swoją postać :)

użytkownik usunięty
kromka95

i to świadczy o poziomie jego aktorstwa ;)

casan1

Gdyby był aseksualny, to można by podziwiać jego talent aktorski potrzebny do roli playboya. Ale że podrywa kobiety zamiast mężczyzn? Bez przesady.

Melomanka

ma taka role ;d
patrzcie jaki filmik znalazłam ;d
www you tube com /watch?v=ql2TuuxUmbM