jego rola w tym serialu wpłynęła na moje życie, ja też postanowiłem zostać taki on, teraz liczą się tylko cycki i takie tam. Codziennie dziękuje że odkryłem ten serial i znalazłem wreszcie takiego bohatera który pokazał mi jaki powinien być mój cel w życiu, o dzięki ci panie Stinson.
Jestem Zajebisty!!!
Jasne że się da, po prostu trzeba być jak Barney, wzorować się na nim i będziesz zajebisty, potrzeba trochę czasu i kreatywności żeby to wszystko ogarnąć, i nie są potrzebne nawet garnitury żeby posuwać panienki. Piąteczka i powodzenia
To tylko serial, a Barney to tylko postać z serialu. Jeśli chcesz stać się jak jakaś postać z serialu to zatracisz swoje "ja" i ześwirujesz prędzej. Spróbuj jego teksty wykorzystać przy podrywie xD
Hahahahaha Made my Day
Zastanawiam sie , co by bylo gdyby np . Nie z Tego swiata i Dean Winchester byl twoim ulubionym serialem / aktorem ... gonil bys wtedy demony po swiecie??
Epic fail
ja bym sprobowal podryw na SNASA badz na podroz w czasie;)
swoja droga podryw na teda mosbego lub na don't drink that jest mozliwy:)
@osom
jak byś poczytał o aktorze który go gra... u hu hu. jak dla mnie jedyna jego wada to seksualność
hehe dobre ale to tylko serial a aktor który gra Barneya w prawdziwym życiu jest gejem...to jest zadziwiające!