PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208782
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Daty odcinków

ocenił(a) serial na 8

Czy wytłumaczy mi ktoś system wyświetlania odcinków? Dlaczego po średnim odcinku mam czekać 3 tygodnie na kolejny. O ile wcześniejsze przerwy dało usprawiedliwić się amerykańskimi świętami, to obecna przerwa jest dla mnie w ogóle nie zrozumiała.

ocenił(a) serial na 10
RM_Wieslaw

święta mają mało wspólnego z przerwani :)
zapamiętaj jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze :)
tutaj mamy doczynienia z dobrze przemyślanym biznesem nie jest to przypadek że musimy tyle czekać :)

W przerwach lecą nowe seriale - często są to odcinki pilotażowe sprawdza się czy się sprzeda gdy się okaze pomysł do bani to już na jesień/wiosnę nie wsadza się ich do ramówki :)
w przerwach często leca spin-offy tak było w przypadku przyjaciół czy greys anatomy - seriale te przerodziły się później w odrębne pełnowymiarowe seriale - czyt. pomysł się przyjął i opłaca się robić dalej ten serial :) można też wsadzić tutaj psychologię :) człowiek jak na coś czeka to rośnie mu apetyt :)

Dobrzan92

Dodałbym fakt, że zapewne 5tka przyjaciół z serialu ma o wiele więcej na głowie niż tylko praca przy tym jednym.

ocenił(a) serial na 10
Dobrzan92

hmm, niby apetyt rośnie, jednak oglądalność CBS wieczorem 21 marca była słaba (zarówno HIMYM jak i Mike & Molly mieli najsłabszą oglądalność w sezonie). natomiast to nowe 'Mad Love', w emisji którego przerwy nie było, miało ostatnio większą widownię.